Jump to content
Българският форум за музиканти

_Guitar_hero_

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно _Guitar_hero_

  • Рожден ден 04/10/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Flute; Guitar; Piano

Contact Methods

  • AIM
    Stefanator-1
  • ICQ
    345538404

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Rock музика , Байкове...

_Guitar_hero_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравей, аз мога да ти помогна със блокфлейтата. Аз лично съм флейтист, уча в музикалното свиря в Младежка филхармония София и бих ти помогнал със нещо като школа която е на английски. Лично мога да ти кажа, че за блок флейта ти трябва да научиш пръстовките за съответните тонове, и да можеш да четеш ноти. от там нататък, няма много, защото при блок флейтата ги няма онези технически проблеми като сопрановата флейта пиколото, и т.н. Ако все още се интересуваш пиши ЛС Чао и успех
  2. Парчето си е Супер. Всяка авторка песен на Рокада става Хит. Като се почне от "Do it now" та като се стигне до "Твоят ден". Рокада Обичам Ви!!!
  3. Здравейте колеги, искам да Ви попитам, къде в София мога да си занеса китарата да ми я екранират. Понеже от скоро живея в София и не съм запознат все още къде какво нали се сещате... Ще се радвам ако ми помогне
  4. Аз като флейтист, мисля, че няма нищо общо м/у арменския дудук и Блок флейтата( тази дървената която си си купил така се казва) И качеството на звука нее от флейтата, а от това, че ако към флейтата са ти дали книжка със опътване, вътре грифовете който са показани са съкс!!! Мисля, че в нета има добри грифове.
  5. На мен ми хареса ефект номер 4. Не съм сигурен но ми прилича на Fire sound. И въпреки, че от четирите ефекта този най-ми допадна, не е мой стил. Много е "лекичко" сравнение с моя Санс АМП.
  6. Китара - Sans-AMP ( by Nikifena ) - кубенце - а скоро ще е така Китара - Sans-AMP ( by Nikifena ) - Firesound ( by Nikifena ) кубенце
  7. _Guitar_hero_

    Проблем

    Еми то моя Squier не е екраниран. Но както беше писал по-горе Overdrive отпуснах пружините на тремолото и бръм-а цякаш намаля, но все още го има. Тая вечер Baby Thomas ще я погледне и ще каже тежката си дума.
  8. Аз имам няколко идеала за звук, зависи ква музика ще виря. Ако говорим за Рок балади и аз съм за звука от китарата на Doug Aldrich от песента All i want,all i need... Ако говорим за нещо по-тежичко бих казал нещо от рода на Мetallica. Ако говоеим за Класически род - ако сте слушали на Gotthard - Make my day. В тая песен има супер яки китари. Аз преди няколко дни се сдобих със Sans-AMP и мога да кажа,че това е убииствен ефект. Мога да докарам звука който ми харесва. и съм вписал по-горе. За да превключа от един на друг режим ми трябват няколко секунди, колкото да врътна потенциометрите.... и така да пак се увлякох...
  9. _Guitar_hero_

    Проблем

    Здравейте колеги. Да започна отначало. Имам Squier Strat. custom със сменени Brige i neck адаптери(Lil killer) И като цяло китарката е много добра. Днес реших да си сменя струните. Преди smqnata си свирих и всичко беше ок, но след смяната на струните като настройх китарата и като включих кубето и Sans-AMP-a [ с който се сдобих скоро ( това си е чиста фукня ) ] и като усилих волюма на китарата като чух едно бръмчене ужасно щях да припадна. Уж съм хванал струните, а пак бръмчи. Преди си бръмчеше само ако е усилена и съм пуснал ръце от китарата. А сега трявба да хвана ръчката и само тогава спира бръмченето. Можете ли да ми помогнете? Аааа само за справка старите ми струни( с който нямах проблеми ) бяха GHS Boomers - Zakk Wiyde, а Новите ми струнки са DR Extra life - Red Devils.
  10. Песента е Супер!!!! Браво на всички който са участвали със записа! Пичове фен съм ви!!!
  11. Бравос, евала, че правите авторска музика! Харесва ми парчето. Единствено момента с ,,Ооо" трябва да оправите! Успехи! Само да ти кажа,че Момента с "Ооо" се чува малко "Фалшиво" не защото ROCKADA не могат да го изпеят,а защото някой от публиката не може. Иначе ROCKADA са най-готината група в България. Те го доказаха със спечелените награди от фестивала в Несебър.
  12. Хммм няколко са на брой.....Richie Sambora,Steve Vai и Иво Минчев...
  13. Аз също съм духач. Свиря на флейта...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.