Jump to content
Българският форум за музиканти

Demetrii

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://soundprophet.org
  • Skype
    Demetrii11

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Demetrii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Имам драма с ушите. Все още за жалост.
  2. Много ще ми е интересно да ги сравним с SansAmp Bass Driver DI.
  3. Demetrii

    Фукня

    Супер, много яко "драйвче". Както и цената му
  4. Demetrii

    Фукня

    И мен не ме кефи формата, но това от доста време престана да е от значение за мен. Има много по-важни неща в един бас от това как изглежда. Да не говорим, че щом е поръчков, този който дава парите, иска да е така И това е негово право. Инак финиша и цвета много ме кефят. Това нещо "Миди адаптер - Roland BR 3" за какво се ползва?
  5. Аз лично съм голям фен. И никела и неръждавейката. Цената изобщо не говори за качеството. А как пасват на бас Warwick Наистина заминава тона за около месец, ама при кои струни не заминава. И сякаш намодката им е по-едра и седят леко груби, но и това се свиква с повече свирене
  6. Demetrii

    Фукня

    Това е 60 вата нали? Страхотно е. Малко скъпо ми се видя за мощността си, но пък свири много приятно.
  7. Ясно. Ами супер, само да не ти се прииска да вържеш още един такъв Ето тук са с повече букси, затова питах.
  8. Едно аматьорско въпросче - защо нямаш друг вход/изход освен един жак? Не се ли слагат поне 2 + канон /или как му беше името/.
  9. Demetrii

    Фукня

    Дааа, това го виждам )) Затова казвам "мяза".
  10. Demetrii

    Фукня

    Много е добър! А усилвателя нещо на SVT 2 Pro ли мяза?
  11. Комбинацията ти е доста странна и надали ще успееш да намериш отговор на въпроса ти. Все пак защо една 15-ка? А не 2 10-ки поне, или направо 4? От време на време ползвам по-горния модел усилвател /3500/, но с преамп на Ампег и новите "нео-не знам какво си" говорители на Hartke и звучат доста добре. Пробвал съм и 700RB-II на Галиен - страхотна! Чичо Victor Wooten дрънка на Хартке, уж... може наистина да ти хареса. Моя съвет е да не купуваш на сляпо/глухо Пообиколи магазини, помоли някой за проба и ще разбереш кое ти трябва. Успех!
  12. Demetrii

    Любими басисти

    Aria Pro II... не съм предполагал, че баса ми е толкова метълски... впрочем скоро открих, че Клиф Бъртън и той е тресял с таз тояга...
  13. Тайно се надявах някой да предложи да направим тест с негов амп но уви, ще трябва да е по друг начин. Ясно е, че хиляди пари не бих дал за нещо, което не знам как звучи самостоятелно, да не говорим в комбина. За озучаване да си призная не бях мислил, по-скоро не смятах да озвучавам и двата кабинета. Повече ми е за мен и за публиката в първите редове В интерес на истината бих пробвал кабел на 15-ката и мик на двете 10-ки. Това с двата кабела не ме радва особно, но пък може и да се получи добре. За добър драйв си мисля от доста време, като за мен Big Muff ми е прекално фъз звучащ. Аз не гоня кой знае колко силно кривене, по-скоро мъркане, ако мога да се изразя така От всичко изгледано из нета, досега най-подходящи ми се видяха Mad Professor Blueberry, Аguilar Аgro, Tech 21 VT Bass... и още няколко. Нито едно от тях ги няма в България, за да чуя реално как звучат, а пък и струват доста парички... и въпреки всичко басите ми липсват, затова си мисля за два кабинета. В момента ползвам Marshall Guv'nor и не е като да нямам забележки, но на този етап толкова... ще мина да проверя как обажда EBS-a, макар да не искам да стъпвам там заради онова приятно усилвателче... ах само да ми падне. Инак Doug Pinnick кърти подобаващо и с трите хладилника но при него май е наложително заради 12-те струни. Благодаря на всички.
  14. Значи варианта със селектора е ясен, сега остана усилвател и кабинет Идеи, предложения?
  15. Точно от това имах нужда Ако наистина не става ще търся сплитер/амп селектор, което е по-добрия вариант. @Baby Thomas ще погледна това DVD. Предполагам по торенти да търся?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.