Jump to content
Българският форум за музиканти

Nikolov05

newbies
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nikolov05

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday August 21

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Guitar, Drawing, Music, The Hobbit, The Lord of the Rings, Gaming

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Нов не се предлага, има само 2ра ръка обяви.
 2. Не съм се изнизал, чета всичко. Другата седмица ще имам възможност да пробвам Катана 50 в познат и ако ми хареса, по-вероятно е нея да взема, инъче ще събирам пари за Маршала.
 3. Благодаря за отговорите! Ефектите не са ми приоритет - мога да си купя по-нататък, а това с лампите - да знам, че трябва да се сменят, но все пак най-отгоре стои тона. Може би наистина ще премахна Катаната от списъка.
 4. Здравейте! Свиря от около 2 години на китара и от началото използвам усилвателят Marshall MG15R. Чистият канал е горе-долу добре, но не ми харесва overdrive-a и затова си бях купил един евтин distortion педал - Behringer HD300. По-добре е с него, но не съм удовлетворен от резултатния тон и затова смятам да купя по-хубав усилвател. Да отбележа, че не съм свирил никъде другаде освен в стаята ми досега и го правя за хоби и забавление, а не професионално. Почитател съм на блус рока, хард рока и класическия метъл. Банди коуто слушам са например - GNR, Aerosmith, Van Halen, Metallica, Motorhead, Iron Maiden, AC/DC, Slayer, The Jimi Hendrix EXP, Led Zeppelin. В други форуми ми предложиха да се насоча към 5 - 20 ватови лампови усилватели, като например Marshall DSL15C (1x12") и DSL5CR (1x10"). Допадна ми как звучат, супер са, но вариент е също и Boss Katana MkII 50/100. Изглежда, че тези modeling усилватели са бая популярни днес. Как мислите? Кое е по-добре в моя случей - DSL15C или DSL5CR? Вместо това да събирам ли за Катанта? Ако имате някакви други предложения ще се радвам да споделите. Благодаря предварително!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.