Jump to content
Българският форум за музиканти

acera

новаци
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от acera

  1. Здравейте! Някой може ли да сподели сет за корг па 300? Поздрави!
  2. Здравейте.Някой може ли да сподели сет за корг па 1000. Благодаря.
  3. Здравейте.Трябват ми стилове за Роланд G-70-народни,поп фолк и кючеци.Ако може някой да помогне ще съм му много благодарен.
  4. Здравейте.Търся инструментал на Giotis, Tsalikis-to magazi.Ще съм много благодарен ако някой го има да ми го изпрати или някой сайт за гръцки инструментали на песни.Благодаря.
  5. Здравейте. Някой може ли да ми каже как да си преинсталирам OS на роланд Е 60. Благодаря.
  6. Здравейте. Някой може ли да ми каже дали има някаква програма за конвертиране на стилове и миди файлове от КОРГ за РОЛАНД и обратно.
  7. Здравейте. Някой има ли стилове или СЕТ за РОЛАНД Е60-кръчмарски.Благодаря.
  8. Здравейте. Някой има ли миди файл на Принцесо моя(Наско ментата).
  9. Здравейте.Някой работил ли е с роланд Е 60.Интересува ме има ли вградена някаква памет за стилове и миди файлове и колко е паметта, ако има такава.
  10. Здравейте колеги.Някой има ли миди файл на сине Мариане.Благодаря.
  11. Здравейте, колеги. Искам да помоля ако някой има ритми-хора ,ръченици и кючеци ама да са точно за ROLAND VA 7 защото от Е и Г серията не ги чете правилно. Благодаря.
  12. Имам доста хора като инструментали в MIDI формат дай e-mail или Skype, но са обработени за KORG milen_bliznaka@abv.bg
  13. Здражейте, колеги.Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля безплатно инструментали на български хора в midi формат. Трябват ми щерколювата, четворно хоро, копаница, ръка , пайдушко хоро и т.н. Благодаря,
  14. Здравейте, колеги.Някой може ли да ми каже сайт за сръбски, гръцки и поп фолк midi файлове.Трябва ми Трепни на Цеца.
  15. Здравей Асеrа,относно Va 7 ,ако имаш някакви въпроси бих могъл да ти съдействам,макар че нямам превод на книжката му,зип дискетите обаче се намират трудно,дори да са чисто нови,те са произведени отдавна и не винаги работят нормално.Опитай с флопи емултор,в Интернет има инфо за него.Обади се в Пловдив на Налбантов,тел ще го намериш в нета,моят номер е 0988848876,ако имаш някакво питане,звънни,стига да мога ще помогна.Успех!!! Здравей Tritonus.Благодаря за информацията. А знаеш ли дали може да се вгради хард диск на VA7,защото съм виждал, че на EM2000 е възможно. Благодаря.
  16. Здравейте.Някой има ли инструкции за работа на български език за ROLAND VA7, и знаете ли от къде мога да си поръчам ЗИП дискета. Благодаря.
  17. Благодаря за ритмите.Сега остана да разбера как да ги ползвам защото не съм работил с такъв клавир, но това изглежда е моя работа.
  18. Здравейте колеги, някой има ли кръчмарски СЕТ за ROLAND VA7 или стилове. Ще съм ви много благодарен ако качите нещо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.