Jump to content
Българският форум за музиканти

ivailokostov

newbies
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About ivailokostov

 • Rank
  Ослушващ се

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

126 profile views
 1. Видение на лунна светлина е тялото ти нежно и ефирно, и плъзгаш приказно ръка в косите ми въздушно меки, по устните ми пишеш любовта, безплътна, призрачна и лека. Прегръщам тялото ти звездно, по мен пробягва мека топлина, Гърдите ти полягат на гърдите ми, в ръцете ми извира нежността! Бедрата ти полюшват грациозно налятите от сласт тела, а устните ти сладострастно обагрят с аромат нощта... Ах, тази светлина в очите нежни взриви за миг света, и трепет в устните безбрежни изрече тихо любовта.
 2. Ето още малко горещи страсти Не знам дали става за чилаут Събличам те бавно... Бързам! Очите ми са жадни бездни, Ръцете ми, завръщащи се в къщи Извайват стон от раменете ти! Отиват си последните прегради, Звукът на красотата ти ме гали, И в лък опънат трепне ти снагата Огъната от кръста пред страстта ми! По устните ми тръпне сладост По пътя нежен на бедрата ти! Тъй нежно се разтваря сладостта ти Във погледа ми там отвъд очите... Краката ти издигат катедрали И свято се разтварят пред гърдите ми, Изгрявам там на прага, а душата ми Запява във прегръдката ти жива! Обичам те звънти и ни опива В телата ни оттеква оргазмично... Обичам те звънти и ни опива, Тъй топло се излива от очите ни И в цялата ни същност се разлива!
 3. Здравей, ще се радвам да чуя какво е станало
 4. Хайде хора, никой ли не композира и изпълнява чилаут...джаз... Или да търся хан Кубрат
 5. Танцува голото ти тяло Извива се, копнее и звучи, Пред погледът ми нежно се разтваря И греят във очите ти лъчи! Ръцете ти, тъй жадни за прегръдка, Гърдите ти, настръхнали от страст, И тези устни... пред които Изгарям целият от сласт! Танцуваш и опъваш тетивата, Тъй трепетно изпълваш сетивата Лицето ти блести, сърцето ми бушува, И всичко в мене се вълнува... Постой, почакай, потърпи, Могъщата ми сила обуздавам Една стрела към теб лети И нежно с тяло ти я давам!
 6. Не знам дали този стил ще отива на стиховете ми! Идеята ми е да се ползват готови вече мои неща! Ако не те затруднява, може да пробваш да напишеш музика към тях Просто съм безумно влюбен в майката на децата ми и искам да я зарадвам. Ако можеш да напишеш музика за тези мои текстове ще е прекрасно. Макар че смятам, че джаз или чилаут ще е по-подходящият стил. Ако си маниак и ти се работи за кеф, сега е времето А и ще почерпя Все пак това са моите любовни послания Ако се харесаме, ще стане велико, голям кеф. А и между другото, макар, че не виждам особено значение, и аз съм от София. Може да се видим, да поговорим, все ще се роди нещо хубаво. За мен: учил съм актьорско майсторство а в момента журналистика. Обичам да пиша, но не пиша по поръчка. Трябва да се вдъхновя от нещо. Твоя песен или текст или от теб, ако си готин, не знам! Но не пречи да пробвам
 7. Хайде, хора, ще почерпя
 8. https://www.vbox7.com/play:32c474cd58 , Поздравче! Ей такава някаква музика мисля, че е подходяща!
 9. Дано в тоя зимен студ има и топло отношение към нещата ми Ето и последното ми настроение! Дано на някой му се припише музика към него Студено ми е! Някъде на юг летят тъй волно пеперудите, но не и тук, но не и тук! Студено е, а сигурно се чудите, къде намирам се сега? Къде е онзи свят, където лудите, намират бряг за любовта? Не, тук не е! Довчера бяхме другаде... И друга беше нежната луна! Сега цъфтят и теменугите, но ах какво от тва, какво от тва!
 10. Честита Нова Година! Да е успешна ви желая и много вдъхновение на творците!!!
 11. Никой ли няма интерес и желание!!!?
 12. Хайде, талантливи хора, къде сте???
 13. Иска ми се хората, които се свържат с мен наистина да харесват нещата ми, другото е мъчение
 14. Ако някой си направи кефа да прочете нещата ми на страницата ми Ивайло Костов, може да се вдъхнови! знае ли се
 15. Ето още едно Замъгленото прозорче на душата ми Ела и ти отвътре нарисувай Сложи сърце и къщичка до него А после с мен до утрото будувай Ще мине странник, светло ще му стане Ръцете му сами ще се протегнат Очите му, тъй светли и разбрани Във лоното и женско ще полегнат А вечер, щом се появи Луната В очите ми дълбоко погледни И като слънце ти в зарана Мъглите гъсти разпръсни
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.