Jump to content
Българският форум за музиканти

boreto555

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About boreto555

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday October 4

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара/Вокали

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Музика, изкуство, история, психология, философия, природа, география..

Contact Methods

 • Skype
  borislav526
 1. Здравейте на всички, пиша ви, защото тази година завършвам училище и все още не сме решили какво да правим с класът ми на изпращането.. предложиха ми да изпея някоя песен и нямам идея какво да изпея.. Моля дайте съвет ако ви идва наум нещо.. Бих желал да е нещо българско, малко по-интелигентно, щото са ми писнали парчета, които никой не слуша вече след 3 месеца... с басов тембър съм, но височините не ми се упъват.. Чакам предложения
 2. boreto555

  Мнения за пеенето

  Имаш много цветен тембър Но има тук-таме фалшивини, ако ще се занимаваш по-сериозно обърни внимание на дикцията си.. т.е. изразителното пеене, да се чува всяка буква и да се набляга на съгласните, иначе става като едно мънкане с а,ъ,о,у.. и т.н. Усех!
 3. boreto555

  Какъв глас имате? Beta

  Здравейте след близо 9 години от началото на поста ето ме и мен! Причислявам се към басите, но не мога да кажа към коя разновидност ми е тембърът.. пея в хор като 2-ри бас, но не съм академично образован.. така, че ще пратя този линк, който да даде пояснение: както и в клипа: хващам и ниските и фалцетите, и звученето е същототo (като най-ниският тон, показан в клипа,го изкарвам по-чист т.е. не е fry).
 4. boreto555

  Заобляне на гласните.

  Здравей! Заоблянето е най-характерно за хоровото пеене (и в операта се използва). Може би някой поп изпълнител някъде е използвал тази техника, но иначе заоблянето не е характерно за попа. Но при хоровото пеене е меко-казано - задължително.
 5. boreto555

  Любими певци

  Roy Khan (Kamelot), Наско от Б.Т.Р. , Мирослав Костадинов, Steven Wilson, Румен Бояджиев (FSB), Константин Цеков (FSB).. и други.
 6. Здравейте, беше ми интересно да си направя една като статистика за рядкостта на някои тембри/видове глас. Какъв е вашият тембър/вид глас? (Малко инфо: тембърите/видовете глас могат да бъдат мъжки:бас,баритон,тенор и женски:алт,мецо,сопран.. ако сте примерно: тенор не значи, че не може да взимате ниски тонове, а просто по-високите октави са ви по-лесни и удобни за пеене, а ако не знаете със сигурност кой от видовете глас имате може да изпратите песен, която ви е много лесна за пеене). Ще започна от мен.. аз съм бас.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.