Jump to content
Българският форум за музиканти

Kris_rr24

newbies
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kris_rr24

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Guitar, Drums
 1. Другото което откривам е http://rockshock.eu/gibson-cab12-bl-12-feet-instrument-cable-bg.html , някой дали има впечатления? Пише, че е добър за ампове с висок гейн, а аз свиря на Marshall valvestate 8080 с гейна и контура до край общо взето може би е добър избор?
 2. Привет колеги, искам да си взема среден към висок китарен кабел около 3метра до 80-90лв, за момента съм се спрял на Monster P600-I-12 , Монстър Рок, който е със златното покритие мисля, че няма да направи кой знае каква разлика, четох че златното покритие по-скоро е анти корозионно, а аз не планирам да го изнасям от вкъщи и тн. Въпросът е, че го намирам само в музикер.бг и доставката е една седмица плюс 39! лв Дали може да ме посъветвате някъде из София ако ги има да се продават, или като цяло друга марка с подобни характеристики из музикалните магазини? Благодаря!
 3. Здравейте! По принцип съм китарист, но от година съм любител барабанист, взе обаче да ми харесва повече от колкото очаквах и тъй като съм Траш/Хардкор изпълнител искам да си взема някой сериозен кардан. Нашият барабанист по принцип има Tama Iron Cobra (от чужбина го е взимал), който без да съм добър, ми "харесва" и успявам да направя бързите каси в повече от половината случаи без да се оплета Казаха ми обаче, че не се предлага в България (което обаче, въпреки че търсих във форума и не намерих точно тази информация, предполагам, че може и да се окаже невярно) и дочух от тук от там че ето този вариант- http://www.ddrum.com...edal_double.php ,който е около 500лв и се предлага у нас по магазините, бил много добър и наподобявал Таma-та като усещане и характеристики. Отидох да го пробвам, но тъй като почти нямам опит, не усетих разлика, така по спомен с Кобрата . Тези дни ще го водя и барабниста ни да го тества да ми каже какво мисли, но реших да попитам и вас , какво мислите, дали някой има впечатления от ddrum-a и дали като цяло не съм в грешна посока относно избора? Благодаря предварително, поздрави!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.