Jump to content
Българският форум за музиканти

getz

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

getz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Привет, взехме с групата въпросните барабани за репетиционната. След първото свирене ми направи впечатление, че двузоновия снеър пад звучи с "обръч" не само по зоната, а и когато се почуква по корпуса. Тъй като нямам опит с ел. барабани, се чудех това дефект ли е, или е нормално при този модел? Моля който има впечатления да сподели! Благодаря!
  2. getz

    Cajon

    Аз имам, даже не само идея, а работещ прототип - може да се чуе в събота - https://www.facebook.com/events/125174357602162/
  3. Много полезна информация! Като човек, който не се е занимавал със солфеж и теория на музиката от 5 клас насам, всичко това определено намества липсващите/забравени парченца от пейзажа! Захванахте интересна тема, касаеща ритъма. Ще има ли продължение, и по - конкретно какво се случва с равно - неравноделността? Или поне подскажете източник да си чета.... Много успехи на всички!
  4. Питанка - какво чинелче ще ми препоръчате за свирене с ръка, предимно клубни участия, акустичен формат?
  5. getz

    Cajon

    Пробички... soundcloud
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.