Jump to content
Българският форум за музиканти

Sylar.

newbies
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Sylar.

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 10/13/1995

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://geomil.stanchev@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Здравейте! Наскоро се преместих в Лондон и ми се иска да си изпратя китарата от България до тук. Може ли някой да ми препоръча куриерска фирма, която е ползвал преди за такава услуга? Благодаря предварително!
 2. Да се похваля и аз с първия си Fender. Друго си е като не е китайче.
 3. Като цяло идеята ми беше дали някой е пробвал китарата, за да сподели отзиви откъм усещане - гриф,качество на изработката и т.н. Иначе фактите,които си ми написал съм наясно. Само,че от всичките Чапмани само 2 са с флойд - Bea Signature и ML-1 Hot Rod. Тази,която съм дал е с Wilkinson тремоло. Сигничърите влизат в ценовия клас от китари над 1000 лева,но горепосочената в магазина на Лий Андертън се продава за 369 паунда или казано по нашенски ~870 лв. И все пак се радвам,че не съм единствения обърнал внимание на тези китари. Даже преди време в базара гледах, че беше пуснат един сет точно от ML-1,така че ако е на някой регистриран ще се радвам ако драсне един два реда.
 4. Навярно много от вас,които висят из youtube са наясно каква е тази китара, но все пак ако има някой,който не знае - Chapman Guitars ML-1 Swapm Ash. Много ми харесват S-type китарите на Чапман, но няма къде да се пробва тук. В интернет чета добри отзиви, но ми е интересно тук някой притежавал/пробвал ли е тази китарка и какво му е мнението?
 5. Здравейте, колеги. Нуждая се от помощта ви. Имам един Squier Vintage Modified Strat - нищо особено,за парите си много добра китарка. С течение на времето реших да направя разни модификации - по-точно да я направя по подобие на страта на Том Делонг от Blink 182 - само един SD Invader адаптер и 1 volume control. Тук обаче идва сложната (поне за мен) част. Разполагам вече с пикгарда и с адаптера, но не разполагам с нужните познания по електрониката на китарата и с уменията с поялника. Та,въпроса ми е - има ли някой добър човек тук,който да е от София и би могъл да ми свърши работа и да ми вземе нормални пари?
 6. Sylar.

  Pickguard за Strat

  Ти да видиш.. А уж търсех в ebay. Мерси много!
 7. Sylar.

  Pickguard за Strat

  Здравейте, пичове. Имам един стратокастер и искам малко да го попроменя. Търся си pearloid pickguard само за един хъмбъкър, като този - http://www.themusiczoo.com/PDGImages/Fender_Pickguard_Std_Strat_1HB_Wht_Moto_0991384000_576.jpg . Въпроса ми към вас е дали имате идея от къде мога да си купя такъв. Разглеждах из сайтове,но никъде не намерих такъв. Ще съм ви благодарен ако успеете да помогнете.
 8. И аз да се похваля с нещо скромничко,но от сърце.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.