Jump to content
Българският форум за музиканти

goshi

Members
  • Мнения

    88
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно goshi

  • Рожден ден 06/22/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    бас китара и китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Contact Methods

  • Skype
    go6et0_96

goshi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-60

Обществена Репутация

  1. Пак съм аз . Извинявам се че няма вокали, но трака е само барабани
  2. Явно не се вижда добре от записа. Когато мога ще направя по-добро видео
  3. Супер сте пичове !
  4. Благодаря за отговорите! Искам да кажа първо че съм говорил много пъти с лекаря си, но той каза още поне една година ще боли, но не пръстите, а китката. Иначе записах някакво видео с не много добра техника но все пак:
  5. Здравейте колеги . От известно време изпитвам болка в безименния пръст на дясната си ръка когато свиря на по ниските прагове и струни, но когато свиря към по високите нямам никакви проблеми, даже ми уникално удобно. Първо искам да кажа че според мен причините са две, но по-скоро е втората (вие ще ми кажете): преди 2 месеца бях със гипс заради счупена на две места китка (дясна), но болката отдавна ми мина и не вярвам да е от това. Според мен по-вероятното е от това че съм самоук и никога не съм бил на урок и поради тази причина никой до сега не ми е обяснил до сега кое как се прави, но мисля че като за самоук техниката ми е на добро ниво Благодаря ви предварително за отговорите
  6. goshi

    Фукня

    Schecter Stiletto 5
  7. Мерси ама не смятам че съм добър чак пък толкова :-D . Иначе съм си от София.
  8. Свиреше ми се нещо и рекох що не Slayer! Пуснал съм баса към китарно кубе и за това саунда е зле. Има и някои грешки, ще ме прощавате за което.
  9. За всички фенове на TF2
  10. Първо искам да благодаря на всички за бързите отговори. Както ми каза Mairomaster , изтеглих го този AP Tuner, настроих я до 0.02(3) (не мога съвсем точно). Ми бемол (Eb2+00.3) - Свободна Ми бемол (Eb3+07.1) - 12то прагче. Не натискам по фретовете, толкова че звука да се промени. Не съм с меки струни 11ки Curt Mangan са.
  11. Сол го дава с около 2-3 чертички отклонение надолу. На 12 си дава Ре диез (Ми бемол) почти точно в средата с 1 чертичка отклонение надолу.
  12. Здравейте на всички. Имам проблем с настройката на китарата ми (Schecter V-1 custom). Струните една по една са настроени перфектно с тунер, но когато свиря (най-вече power акорди) се чува че не е настроена, направо си звучи отвратително в сравнение с другата ми китара (Cort KX1Q). Първо искам да кажа че проблемът ми не е в тунера защото настройвам и Корта с него и нямам проблеми, на 440 Херца си е. Мислех тази седмица да я водя на лютиер, но нали криза, парите не достигат, а не ми се дават 20-30 кинта на няк'ва чичка да я държи 2 седмици при него и после да ми каже че няма проблем . Първо питам вас за съвети (благодаря предварително за което), за да видя дали ще я оправя, пък в краен случай ще я водя на лютиер. П.П.: Забравих да кажа, свиря в Ми бемол
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.