Jump to content
Българският форум за музиканти

Johnson

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Johnson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Привет! Можете ли да ги качите някъде отново? Благодаря предварително :)
  2. Привет, някой може ли да направи снимка с високо качество на запазено (доколкото е възможно) лого "Орфей" (примерно като това, но на български). Благодаря ви предварително
  3. Привет! Имам една стара акустична "Орфей", която реших да пооправя сам, понеже няма лютиери наоколо. Нямам опит с такива занимания, затова моля за малко помощ - няма лак върху нея, какъв да използвам (ако може и марка дайте)? С четка ли да мажа или спрей? Отделно има и няколко чуквания, с каква боя да ги замажа? Благодаря ви предварително!
  4. Добър вечер! Из нета се търкалят няколко варианта на табове песента, но не ми звучат както трябва. Някой случайно знае ли я? Благодаря предварително!
  5. Благодаря на всички за бързите отговори
  6. Привет! Преди време бях писал за проблем, сега отново. Още когато започнах да свиря на тази китара, имаш малък луфт между грифа и тялото (вж. снимките), около 1мм; не мислех, че е нещо сериозно и не му обръщах особено внимание. Обаче вчера или онзи ден видях, че разстоянието се е разширило - сега е поне 5мм! Стреснах се да не вземе да се разпадне в ръцете ми, затова отпуснах струните и я оставих. Въпросът ми е - има ли оправяне, ако да - с какво и как да я залепя? Майстор наоколо не познавам. Благодаря предварително! Ето и снимки: цък цък
  7. Благодаря за бързия отговор. А знаеш ли някой онлайн-магазин, откъдето да мога да поръчам?
  8. Привет! От скоро се мъча да свиря, но китарата не е първа младост и от мястото, където струните се допират до долното мостче (не знам дали така се казва, бялата пластинка номер 19 тук) се чува едно гадно жужене/стържене. Продава ли се накъде такова нещо, а ако не - от какво да си направя ново?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.