Jump to content
Българският форум за музиканти

roadrunner

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

roadrunner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. да бе мнооо е як тоя саит.брао брато
  2. ми по4ти всеки един магазин в софия ако си от софия де.за xxxx се се6там примерно.
  3. ми аз си я по4иствам само с 4етка за бръснене.мноо ефективно е.
  4. PANTERA RULLZZZ.само тва искам да кажа.DIMEBAG влага6е много идея в солата.бяха изпипани,техни4ни и на място.R.I.P. DIME-our brother in metal
  5. и благодаря за пожеланието съ6то
  6. да бе.така е най естествено и най небрежно,кото мноо ме кефи както прави кърт кобейн на концерти.по 10 мин. си настроива китарата на самата сцена.
  7. еиййй благодаря ви на вси4ки за информацията.питах за6тото днес си сложих 4исто нови а ж неделя имам у4астие.това ме притесни.
  8. roadrunner

    искам съвет

    здравейте! искам да ви попитам с какви струни препоръ4вате да свирите на лайиф изпълнения,в смисъл не като марка,а 4исто нови и туко 6то сменени ли трябва да са или е по добре да са предварително разсвирени.за6тото 4увам 4е някои музиканти слагат 4исто нови преди концерт а други то4но обратното.благодаря предварително
  9. оооо екстра.и аз 6е си ги напраа така адапторите с малко вътре6на гума от колело примерно.и мерси за информацията.не знаех 4е тва се казва фийдбек.аз много го използвам тва ама се си му викам микрофония назад съм о6те с материала и се у4а все пове4е и пове4е от такива като вас. RESPECT!!!
  10. ясно.ми 6е пробвам да уплътна с не6то.с пластелин дали 6е стане??? :think:
  11. ми мойте: 1:дали е красива за6тото о6те от самото на4ало като вида една китара и ми става ясно дали е удобна и т.н. 2:звука 3:дали 6е ми е удобна 4:ква марка е :guitar:
  12. е с кви гуми4ки 6е стане.и кво е фийдбек???
  13. хаха мерси много за тая информация.аз си знаех 4е е така ма си мислех 4е става дъма за някви по конкретни адаптори и т.н.както и да е.а тая китарка с тва дрън4ене няма да я бъде.и 6е я носа някъде да я пипне специялист 4е не ми се 6те от на4алото да се преебава.6ото и без тва струва майка си и ба6та си.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.