Jump to content
Българският форум за музиканти

disagr33

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About disagr33

 • Rank
  Ослушващ се
 1. disagr33

  Запитване на миксинг

  Последният ще бъде осигурен също. Искането ми е да се работи над вокала.
 2. Здравейте на всички Пиша ви във връзка с едно запитване. Бих искал да си направя кавър на песента Thunder на I.D. за моя консумация. Не пея добре Въпросът ми е дали някой от вас ще може да миксира песента, за да звучи по-професионално и колко ще ми струва? Вокалите ще бъдат предоставени от мен. Имам микрофон Behringer C1. Благодаря
 3. Здравейте на всички! Имам кратко запитване към вас. Искам да си купя някакъв MIDI keyboard втора ръка със светещи клавиши. Начинаещ съм, нямам музикално образование. Идеята ми е с помощта на Synthesia да се науча да свиря нещо лесно, като Fuer Elise и т.н. Бюджетът ми е до 200лв. Какво бихте ми препоръчали?
 4. disagr33

  Cubase/Nuendo

  Здравейте, имам следния проблем: преди време използвах Harmony Engine като VST в Cubase 5. Наложи се да си преинсталирам Windows-a. Когато качих наново Cubase, инсталирах и плъгина на Antares, но в самата програма не мога да го намеря. Може ли помощ
 5. disagr33

  Търся определен ефект

  На мен ми звучи като doubler ефект, не знам. Особено върху гласа на Бритни има нещо приложено. Не мога да преценя дали е бек вокалист или нейния глас, но леко променен, примерно 3:16 мин. Много ми хареса и реших да попитам
 6. Здравейте дали някой от вас знае кой е водещият ефект в следната песен и как мога да го постигна: ? Това е оригинала:
 7. Здравейте, като любител на поп музиката моят фаворит е Бритни. Бих искал да попитам по-запознатите от вас дали имат представа какви ефекти за използвани за гласа й в следните песни: - Piece of me - звучи ми обработен гласа, но мисля, че е auto-tune;- Womanizer - vs no-edit http://www.youtube.com/watch?v=BAjdM17tEcs , сякаш в оригинала някой пее с нея. Така ли е, или отново е някакъв ефект? Благодаря ви!
 8. disagr33

  Britney Spears - Alien

  Може да ми пишеш на лично. Или в vbox7 - disagr33 съм и там
 9. disagr33

  Britney Spears - Alien

  Благодаря! Мислиш ли че в оригинала има pitch correction? И какво ще рече "сол и пипер"
 10. Здравейте! Направих дует версия с Бритни към песента й Alien. Начинаещ съм, и бих искал да ви попитам как се е получило според вас? https://www.youtube.com/watch?v=n19kxCnazRM
 11. disagr33

  Cubase/Nuendo

  Привет! Ползвам Кюбейс при смесването си , но след като си свалих плъгините на Waves, се натъкнах на проблем.И той е следният - когато ги ползвам в програмата, си бачкат, но когато експортна файла, ефектите на Waves въобще сякаш не съм ги слагал. Може ли да ми помогнете, моля?
 12. enuffZnuff, запознат съм с цените и условията.Благодаря ти
 13. Здравейте Предстои ми да запиша албума си (на физически носител).Ще бъде на хартиена обложка, но намирам проблем с намирането на такава "подложка" за диска: /00:38/Някой, който знае, моля да сподели И откъде мога да си ги купя. Поздрави!
 14. disagr33

  Запис на готовия албум

  А да попитам знае ли някой как се наричат "кутийките" за дискове като от този линк:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.