Jump to content
Българският форум за музиканти

digidong

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

digidong's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. а случайно някой дали няма схема на този педал, или някой ако случайно има педала дали не може да ми изпрати снимка на карантиите - изгорял е захранванщия чип, но не знаем какъв е точно и дали ще може да се замени... Благодаря!
  2. Здравейте, токов удар от монитор пред жака изпържи един Boss fender deluxe reverb'65, и след като отворих педалчето вътре беше изгоряло едно от многото транзисторчета, може би и някоя писта около него. Дали може да се оправи, и дали някой би се заел с това или познава човек, който би се справил? Мерси...
  3. ето едно предложение и от мен - Bugera BC15 ili V22...
  4. на мен също ми е много интересно, дръж ме в течение искам да си взема 1х12. Някъде прочетох, че разлика в звука има само като го набузваш, и тя била незначителна и се дължала на начина, по който 2та говорителя разместват въздуха. Тва разбира се е трудно, постижимо в апартамент. Аз лично се спрях на 18 112 - звука според мен е як и дърти харесва ми много повече от този на 2пъти по-скъпия Фендер - хихи :
  5. Няколко пъти съм взимал от Томан. За определени неща цените са им по-дебели от английските сайтове, за други не - просто трябва да се сравняват. Но в общи линии оскъпяването идва от ДДСто,което в БГ е 20% а в Англия е 17,5, в Германия 19...Доставката на Томан е 30евра до 31 кг, и за БГ идва до 6-7 дена работни. Досега нещата са ми идвали от Германия, никога от Гърция...В общи линии след поръчката, пращат мейл, в който ти казват колко дължиш, разбира се можеш и да я отмениш.
  6. мда, в момента цената на репликата е 4990 евра... иначе един от любимите ми гардероби за звуци...
  7. ...със по-скъпите серии горе-долу съм наясно, но специално за Crush Pix серията нищо не знам, и незнам за какво става Някой има ли впечатления?
  8. мда,може би ще изчакам новото Зумче. А за кубе на Фендер ли да заложа или на Оръндж? Имам пред вид Фендер и някой от фронтмените25Р или Кръшовете20,35 на Оръндж?
  9. Здравейте, чудя се кой от тези 3-4 процесора да си купя, като си падам по блус-фънк-рокен'рол звучене. Имате ли впечатления и коя от тези 3 марки е най-ОК Мерси...
  10. колко пара? и може ли линк или снимка?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.