Jump to content
Българският форум за музиканти

hristo9

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно hristo9

  • Рожден ден 05/06/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    tupani

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

hristo9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Здравейте, аз имам един барабан ТОМ и 2 кожи на SCOT и някакви корди.Възможно ли е някак да срежа този барабан.И да стане плитак като соло барабанче. Този барабан е марка АДАМ.Добра ли е тази марка или не, добри ли са кожите или не
  2. Извинете ме , за грешката в заглавието. Какво мислят модераторите , може ли да стане...
  3. Какво ще кажете за раздел , в който добри хора подаряват стари и ненужни за тях неща . Разбира се, това няма да е безредно , а ще се правят томболи (като в темите за подаряване на китара ), защото няма да има само един мераклия за даден подарък . Знам че в радела няма да има много теми , но добри хора се намират. Какво мислят модераторите , дали може да стане подобно нещо....
  4. Здравейте , ако нкой продава или подарява стари и ненужни за него школи за китара , моля да ми пише лично съобщение . За предпочитане е школите да са на български , но не съм зле и с английския. Аз съм на ниво полуначинаещ , но нямам учител и просто не знам какво да уча и от какяо да правя - не мога вечно да зубря табове . Благодаря ви!
  5. Акордите са Ок , трябва ми вокала тоест неговата партия !
  6. Здравейте колеги ! Много спешно ми трябват нотите на песента Goodbye my love goodbye на Демис Русос. Трябва да науча песента до понеделник и търся нотите защото нямам време да я вадя и уча на изуст. Моля ви , ако някой от вас има нотите да ми ги прати , било то по ел.поща , скайп , поща(обикновена) или др ! За контакт: ЛС или в темата Моля ви колеги , спешно е !
  7. http://vbox7.com/play:93a5ccd6 Егати тъпото!
  8. hristo9

    Кратък

    Само искам да си призная че идеята за тази много кратка моя мелодия (ако може да се нарече така ) беше да е мелодия за гсм . Сега си ми е на телефона и честно казано не разбирам какво толко ви харесва в нея .
  9. Кажи от къде намери мидито, ще се опитам да ти помогна .
  10. hristo9

    малко турбо фолк

    Напоследък тука стана много блусарско метълско и хубаво , но не може винаги така трябва някой да размаже положението . Еми какво да кажа това съм аз . http://www.4shared.com/file/236895854/b5d8cb85/ku4ek.html Знам , че е кратко но като се повтори два три пъти би могло да стане нещо.
  11. hristo9

    Кратък

    Вие май нещо ми се подигравате. Ако е така държа модераторите да затворят темата ми .
  12. hristo9

    Кратък

    Здравейте , от много време не съм влизал във форума . Днес като влязох видях че темата е станала много прочута . Аз пуснах тази тема на шега а вие ....... Много ме изкефи песента на Вяра Иванова и нейният текст това ми подобри настроението и може би ще ме държи до края на живота ми БЛАГОДАРЯ
  13. така в началото на текста идва природната картина внасяща хармония и усещане за лекота , а в края забелязваме пълен контараст БЪЗИКАМ СЕ текста е много забавен жалко , че авторът е нейзвестен и не е се насладил на оромните плодове на иначе заслужената си слава лично на мен ми прилича на стара градска песен разбира се без края това просто е чудото на лириката П.С с какво се заменя многоточието мойте варианти са количка ръкавичка солничка мекничка елхичка и .....
  14. hristo9

    Кратък

    идейте ви са много готини когато чуя това с баса не спирам да се смея представям си некъф негър кък пуши пури и си клати главата ама много бих се радвал ако некой направи върху мелодията ми нещо по блусарско по нежно надявам се разбрахте ме не че имам нещо против ваще варианти(напротив много са яки)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.