Jump to content
Българският форум за музиканти

KingdomX

Members
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About KingdomX

 • Rank
  търнокоп
 • Birthday 08/05/1986

Previous Fields

 • Инструмент
  бирена бутилка

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Продължавай да ги раждаш такива - харесва ми, но помисли за варианта да замениш цялостно фрагментите от 2:04 до 2:59, между нас да си остане - леко дразнят! Съжалявам, че трябва да съм толкова искрен , но когато нещо е добро и има потенциал да стане перфектно по-добре да се помисли в тази насока, иначе съм само слушател и от тази гледна точка говоря. Поздрави! ЕДИТ: Чух и генезис, виж там нещата са доста по добри, според мен
 2. KingdomX

  Periphery - Icarus Lives

  Охооо , виж ти почитатели на джент-а Periphery са много яка банда и са трудни за възпроизвеждане, поздравления за положения труд и качеството на свирене, а по отношение на звука - както казаха колегите Поздрави и успех!!! ПС Не си ли се замислял да направиш кавър на Neon Sky (by Polarization) ?
 3. KingdomX

  Funky Morning

  Рядко успявам да изслушам цяла авторка песен в този форум - БРАВО!!! Парчето е много свежо и предава много приятно настроение. Аз лично нищо не бих променил, но ако слагаш вокали измисли текст, който да се връзва със свежото настроение, което внася парчето. Поздрави!!!
 4. Това интервю успя да ми осмисли деня! Един премиер, макар и холандския , не може да си позволи такъв език, граничещ с грамотността на средно статистически питекантроп, който, видите ли, знае прекалено много за държава на 2500 км. от сегашното му местообитание. Не съм чул до момента да има конфликт между нашето правителство и това на Холандия, макар и текста да провокира сериозни такива, а парадоксалното в случая е , че някой келеш мислещ се за много умен бълва изречения и мисли провокирани от собствените му комплекси и безхаберие и се оказва, че има такива, които да му се връзват и да разпространяват "творенията" му. И сега, за да подкрепя гореизложенито : "Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността. ", цитат от http://neverojatno.wordpress.com/2011/11/24/shengen/ , а за който иска да си губи времето в четене на празни приказки може да посети http://neverojatno.wordpress.com/author/chergar/, като автор на всички статии е автора на последната. Поздрави , братушки! ПС: …Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. (13.12.1881) Българин с българин не може да се разбере. Те все гръмогласят. България е с население 2 милиона души, което е разделено на три групи: бивши министри, настоящи министри и бъдещи министри. Българите са много мили с чуждите и бързо ги приемат за свои. Бедата обаче е там, че те много лошо се отнасят към своите си. Цитат от http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD_%D0%98%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BA За съжаление е актуално и до днес!
 5. KingdomX

  Какво четете?

  Гошо Р.Р. Мартин - Танц с Дракони (George R.R. Martin - A dance with dragons). Това е петата книга от Песен за огън и лед - книгата е уникална. Инъче допреди нея - тонове научна литература, но не мисля да ангажирам нечие внимание с нея
 6. KingdomX

  Megadeth-hangar 18

  Има ли някой, който да я изкара тази песен без грешки? Аз по едно време тръгнах да я вадя, стигнах до едно положение и се отказах, понеже не е лесно да се свири Фрийдман, пак сте я докарали доста напред, евала за което и ще се радвам да чуя нещо друго на мегадейв от вас ! Успех, пичове!
 7. KingdomX

  Megadeth-hangar 18

  Има ли някой, който да я изкара тази песен без грешки? Аз по едно време тръгнах да я вадя, стигнах до едно положение и се отказах, понеже не е лесно да се свири Фрийдман, пак сте я докарали доста напред, евала за което и ще се радвам да чуя нещо друго на мегадейв от вас ! Успех, пичове!
 8. KingdomX

  Megadeth-hangar 18

  Има ли някой, който да я изкара тази песен без грешки? Аз по едно време тръгнах да я вадя, стигнах до едно положение и се отказах, понеже не е лесно да се свири Фрийдман, пак сте я докарали доста напред, евала за което и ще се радвам да чуя нещо друго на мегадейв от вас ! Успех, пичове!
 9. KingdomX

  Ено ново парче

  Май само трябва да се балансират отделните тракове във височинно отношение (сила на звука) и да се поразнообрази малко перкусионният елемент, инъче за chill out звучи добре. Нещо ми напоня за една компилация Best Of Chill Out Lounge-2006, но в момента не се сещам точно на какво от нея, а й не е никак важно. Не й трябва много на идеята , че да добие завършен вид Поздрави и успех. Надявам се да съм бил поне малко полезен
 10. KingdomX

  Клипче

  Не знам дали не е ставало дума и преди - то "деца - чудеса" бол .... съжалявам ако сте го коментирали, но ми направи впечатление таланта на детето. Китарата по-голяма от него , но то не само свири, но й има сценично поведение,далеч по-голямо от нечие друго Have fun
 11. KingdomX

  Поредният Non-rock хит...

  Напротив, нещата звучат далеч по-добре, спрямо представите ми отпреди две години, с оглед на което мога да кажа , че промяната не е деградивна, а точно обратното. Барабаните и китарите ти звучат много добре, без значение останалото което някак успявам да пропусна през слуховия си апарат без да задържа нищо от него. Май не остана кавърче от месс-а , което да не съм предлушал, даже някой ги повторих по няколко пъти. Ще се радвам скоро да направиш нещо ново и да вляза във форума да го чуя , че тенденцията е да се навъртам периодино, веднъж в годината, да сидя дали не съм пропуснал нещо огромно и т.н. Чакам... Поздрави!!!
 12. KingdomX

  Поредният Non-rock хит...

  Диляне едно време беше хубаво момче, сега до какво си се докарал??? Останах без думи.... не знам какво да кажа!!! Поздрави!
 13. KingdomX

  Memoria

  Рядко пишем, дано казваме нещо Няма да казвам какво ми е харесало в Moments of Passion-Fly With Me, а ще споделя само какво не е - барабаните не са на място, т.е. звученето им не е за тази песен, както и ритъма - хич не ми се връзват! Опитайте да ги смените с някакви перкусий само, или някакъв сет който има по-дълбоко звучене, не като тези, който звучат плитко като за джаз. Ритъма не е необходимо да е толкова бърз.... абе , всъщност аз бих използвал за това парче само каса , соло барабанче и чинели, фус...някак си не е необходим.... Това което се опитвам да кажа, че сте събрали на едно място ягуар и костенурка, като ягуара представлява барабаните. @всички останали От мен толкова, едно не ми е ясно - защо, когато някой пусне едно добро парче само го хвалите колко е добро и не знам си какви още от сорта, а когато нещо има някакъв потенциал никой нищо не казва? Толкова ли ще е зле ако дадете критиката си? ПП за да не ме контрира някой защо аз не давам своята - защото има малко неща с потенциал, или поне аз не го виждам и в случая е по-добре да си замълча, а когато нещо е добро - няма смисъл да пиша каквото и да било. ППП (не ме караите да обяснявам какво точно имам предвид с ПП-то, няма да го направя ) Поздрави и дано не засегна някого!!!
 14. Тhe Wicked Symphony Angel of Babylon Не знам защо, но от тези два албума има точно две песни, които да ми харесват, въпреки, че няма лощо, като цяло. Прекалено притенциозен ли съм станал, или прекалено презадоволен не е много ясно но факт е ,че все по-трудно намирам подходяща музика за ушите си - такава, която да ми хареса Надявам се да ви харесат! Поздрави!!!
 15. KingdomX

  Назад към корените

  ^^Аз се имам за самовлюбен, егойстичен, егоцентричен, надут човек, но ти направо ми разказа играта!!! модове, съжалявам за отопик-а, но понякога ми е трудно, нали разбирате?...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.