Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar Freak

Members
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Guitar Freak

  • Рожден ден 09/04/1995

Previous Fields

  • Инструмент
    Schecter Omen 7 Extreme

Contact Methods

  • AIM
    toshko_the_metal_head
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Шумен
  • Interests
    Музика

Guitar Freak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Грифа е клен,а оригиналния струнник го пазя.Като цяло китарата е добре, проблема е тесни гриф.То има още работа по нея, както blr и Fats забелязаха праговете не са изпилени.
  2. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1376804896c.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1376804941x.jpg
  3. Преди време бях купил един стар български бас,за да го постегна малко и да свиря на него.Обаче като го купих нямаше електроника.И проблемът е че е от басовете на които грифът им е тънък и ако сложа нормален адаптер струните не минават над магнитите .И да попитам дали някой тука има представа къде мога да намеря такъв адаптер който да стане и да реша този проблем.
  4. А ей това направи ли? Или произволно игнорираш постове. За да има ефект от ASIO4ALL, трябва да работиш с програма, която да използва драйвъра. Windows сам няма да започне да го използва. Направих го.Оказа се,че проблема не е в драйвера,а в настройките на Windows.Сега е много по-добре.Има все още малко латенция,но не прави чак такова впечатление
  5. Няма USB, обаче има жак който се включва към звуковата карта.Може да е и за слушалки,но на усилвателя пише Record Out.Работи добре, чува се много добре, но проблема е бавенето.
  6. Само не разбрах какво искаш.По-силен звук или повече гейн.
  7. Няма ли друг начин, защото усилвателя ми е Peavey Vypyr 30, и като го вземах ми казаха,че мога да го включвам към компютъра и да записвам с вградените ефекти.Аз и заради това си мисля,че проблема е в компютъра.Из форумите четох,че на Windows 7 ASIO драйвери не могат да се активират.И май трябвало по някакъв специален начин.
  8. Вчера за пръв път свързах усилвателя на китарата ми с компютъра си.Чуваше се добре, но много бавеше.Като порових из форума видях че трябва да сложа ASIO драйвери, но като ги сложих това не реши проблема, даже май звука взе да става по лош.С Windows 7 съм и до колкото знам той понякога прави проблеми.Някакви идеи как да намаля латенцията.
  9. Ако си мислиш,че тези скапани фендери са по-добри от новите китари на Кремона жестоко се бъркаш.Свиря на Кремона София S65C от 3 години и още съм доволен нея.И е нива над китари като Фендер, Ибанез и т.н.Даже пак бих си купил нова Кремона.
  10. Държача на Chris Broderick не е точно като перцата за пръсти.Той се оплаква че перцата за пръсти са прекалено дълги.Неговия държач има стандартни перца на дънлоп.До колкото знам той използва дънлоп тортекс шарп 2.0.В клипа в youtube казва че го е патентовал, но кога точно и дали ще излезе на пазара не се знае.
  11. http://www.stewmac.com/shop/Bodies,_necks,_wood.html http://www.ebay.co.uk/ http://www.guitarfetish.com/
  12. Може да се възтанови, но не си струва усилията и парите.По-добре си вземи нова, но ако имаш мерак я оправи.
  13. Аз използвам новите Кремони по-точно модел S65C, но в скоро време смятам да си взема Кремона Solea
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.