Jump to content
Българският форум за музиканти

Asmodei

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Asmodei

  • Рожден ден 01/06/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано\Keyboard

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/solitudeinobscurity
  • ICQ
    0

Asmodei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря ви хора, сега ми остава само да събера парите и да си я купя.
  2. Ами аз си нямам абсолютно никаква представа от миди клавиатури и за това питам вас разбиращите. Щом и двамата казвате че е много добра ще събера още пари за да си я купя, само 1 въпрос, може ли да се свърже към обикновенна саунд карта без миди вход/изход? И как ако може?
  3. Извинявам се за това че пускам тема на която вече има подобна, но все пак не вървеше да питам в темата на човека. Решил съм да си взема миди клавиатура тъй като в момента не мога да си позволя качествен клавир, първоначално ще използвам инструментите от програмите в pc-то ми, а за живи изпълнения ще си взема модул за в бъдеще. Та, препоръчайте ми най доброто за тия пари, или ако има нещо значително по-добро за 100 лв от горе, може да препоръчате също. Бих искал да разбера и колко струва 1 наистина качествена миди клавиатура, за да разбера дали има смисъл да си давам сега парите или да събера още и да си купя клавиатура само веднъж. Саунд картата ми е sound blaster audigy SE и няма миди вход, чувал съм че мога да ползвам USB-то за тази работа, обяснете ми ако има някаква философия. П.П. също така забравих да добавя, че бих искал клавира да е поне 5 октави.
  4. Не е от панорамите, тва ми се случваше и с предишната саунд карта. Последно ще проверя с мултицет кое каде излиза и дано не се окаже че проблема е в клавира.
  5. Там съм го пъхнал, то входа на картата ми е един и същ за line in и микрофон.
  6. Проблема е следния, свързвам си аз клавир с компютъра с 2 кабела, които излизат от left ,right на клавира, и влизат в компа чрез жак, който ги свързва в малка букса и така сигнала влиза в pc-то. Защо обаче се чува само лявата колона? Като не стана с 2-та кабела ги вадих и пробвах по отделно, и при 2-та опита все си свири лявата колона защо? Възможно ли е клавира да е преебан и да излиза от него само ляв канал, или пък самата букса да ги свързва 2-та канала в 1, което ме съмнява защото си купих и втора и проблема си е се същия?
  7. Намерих си драйвери, може да триете темата.
  8. Купих си саунд карта от мултирама, и ми казаха че трябвало да си намеря драйверите от интернет, да обаче аз не си ги намирам и за това ви моля, вие да ми намерите. А между другото не ви препоръчвам да си купувате стоки от там, повечето от персонала нищо не знае и организацията е никаква! Първо ми казаха че има 3 модела карти на Creative след като си я купих ми казаха, че и на първия етаж имало карти на creative, прибрах се мъчих се да я инсталирам но не можах. Вечерта им се обадих да ги питам дали не са забравили да ми дадат диск с драйвери, те ми казаха да дойда на другия ден да си взема диска с драиверите, и идвам аз от другия край на града и какво мислите ми истърсват, ами вие трябва да си изтеглите драйверите от интернет картата не върви с диск. Направо съм бесен, такива тъпанари няма просто!
  9. Доста съм объркан честно казано, но това е поради простата причина че не разбирам нищо от звукови карти, всички тези темини са ми непонятни, но както и да е. Искам да ми препоръчате някаква карта за 50 лв, защото ми трябва за днес, пък като се опарича ще си взема качествена.
  10. Трябва ми за запис. Сегашната ми карта е 16 битова и е отвратителна. Като запиша нещо освен че звука е гаден на записа се появяват някакви пукания и бъгове. Трябва ми карта с която да удържа фронта, защото ми трябва скоро за запис, а имам малко пари. Тази за която казваш би трябвало да ми върши работа за момента, съдейки по това че е по-добра от моята или пък не?
  11. Интересува ме дали мога да си намеря свястна саунд карта до 100-200 лв и ако да препоръчайте ми нещо.
  12. Вижте това, изглежда полезно. http://www.ronjarzombek.com/rj12tone.html
  13. Asmodei

    Korg X5 и Korg X50

    Цената в интернет и разни сайтове е + - 1000 лв. Някой знае ли кви пари ще е в българия?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.