Jump to content
Българският форум за музиканти

Ivan

Members
 • Мнения

  210
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Ivan

 • Ранг
  >

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ivan

  Още за дишането

  Техниката не е всичко,въпреки че е наистина необходима.Ще стигнеш до добро техническо изпълнение,минавайки през по обикновените и най вече психологически,водещи необходимости.Преди всичко с желание и вътрешна необходимост,обич също.Заобичай мелодията и ще я изпееш.Тананикай си я,това ще те улесни технически.Дишай в паузите и разпределяй правилно физическата си,вокална сила.Изразявай това което пееш.Като за начало ползвай гърдите,долната част на гръдния кош и корема за основни ориентири.Обратния вариант също.Модулациите са повече интервална теория като техника,солфеж.Успех!
 2. Ivan

  композират ли вокалистите

  Виж,задала си малко по напред в темата конкретен въпрос и аз ти давам кокретен отговор,при това не един,а три. За мен никак дори не е тъжно да пееш без чувство или желание,понякога го има и този момент,в реда на нещата е. Колкото до майка Тереза,явно е била права,но най често,особено при сбъднати мечти се плаче от радост,така че завършвам този пост с радостно,оптимистично настроение(без сълзи естествено),желая го и на теб,респективно вас. ^@давид - само така
 3. Ivan

  Една мелодия "abandonment"

  Все повече звучиш по своему,все така и занапред
 4. Ivan

  композират ли вокалистите

  Защо, какви са другите възможности? Да пееш без да ти се пее,а се налага.Къде защото си платен музикант,примерно,или пък само защото трябва да се подържа форма,което е понякога отегчително или пък защото понякога е по добре да се напънеш и да задоволиш слушателския интерес,а за себе си да оставиш истината,че точно днес не беше от сърце изпято - заради това .
 5. Ivan

  мюзикуатор

  ...имах предвид музикантите,не собственика .
 6. Ivan

  композират ли вокалистите

  А изпитвате ли удоволствие,когато създадете нещо ново,кара ли ви да се чувствате по добре,отразявате ли ли по този начин това което сте усещали и усещате в процеса на изпълнение ? При мен пеенето,винаги е било въпрос на вътрешна нагласа,отразяване на усещания .
 7. ...сигурно му е писнало да го питат,ще се израдвам на срещата,толкова
 8. Аз просто подкрепям,ударете пресна жица
 9. Ivan

  мюзикуатор

  ...то ако почнат да плащат каква ще им е печалбата...не че им симпатизирам де
 10. Ivan

  композират ли вокалистите

  ^под краен резултат може да се разбира много,както и нищо,не се ли вживяваш докато пееш и ако крайния резултат е по важен от ''измислянето'' то тогава всички ще бележим крайни резултати,но не се ли стига до краен резултат в следствие на нещо и какво е това нещо или може да им краен резултат породен вследствие на нищо,което за мен отново би било интересно,като мнение,но защо - преди всичко ?
 11. Ivan

  Свирене Live

  ^...точен си,точно това имах предвид,но друго е с визия,(наздраве
 12. Ivan

  Свирене Live

  Барабанистите обикновено са първи в класацията по намаляване на острата на чуваемост,по време на концерт и те ностя тапи,а вероятно има тапи комбинирани със слушалки,тоест мини монитор и тапи,но това само като вероятност.
 13. Ivan

  СОЛАРИС

  Те са група от години,в смисъл,не от вчера.Графити им е като втори дом,няколко пъти съм записвал там и все тяхна апаратура,все тяхно присъствие,вярвам продукта ще е на ниво .
 14. Ivan

  Rock Jam 3

  Инструменталистите превзеха раздела,малко отпор да има,а и живота да е по разнообразен
 15. Ivan

  Rock Jam 3

  Записах и аз,първо и единствено изпяване,нали е jam check it Много яки варианти иначе,Wolfheart цепи,synchu и той яхнал коня,давайте и другите zanev,радваш с тез идеи,жив и здрав
×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.