Jump to content
Българският форум за музиканти

Ivan

Members
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ivan

 • Rank
  >

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

381 profile views
 1. Ivan

  Още за дишането

  Техниката не е всичко,въпреки че е наистина необходима.Ще стигнеш до добро техническо изпълнение,минавайки през по обикновените и най вече психологически,водещи необходимости.Преди всичко с желание и вътрешна необходимост,обич също.Заобичай мелодията и ще я изпееш.Тананикай си я,това ще те улесни технически.Дишай в паузите и разпределяй правилно физическата си,вокална сила.Изразявай това което пееш.Като за начало ползвай гърдите,долната част на гръдния кош и корема за основни ориентири.Обратния вариант също.Модулациите са повече интервална теория като техника,солфеж.Успех!
 2. Виж,задала си малко по напред в темата конкретен въпрос и аз ти давам кокретен отговор,при това не един,а три. За мен никак дори не е тъжно да пееш без чувство или желание,понякога го има и този момент,в реда на нещата е. Колкото до майка Тереза,явно е била права,но най често,особено при сбъднати мечти се плаче от радост,така че завършвам този пост с радостно,оптимистично настроение(без сълзи естествено),желая го и на теб,респективно вас. ^@давид - само така
 3. Все повече звучиш по своему,все така и занапред
 4. Защо, какви са другите възможности? Да пееш без да ти се пее,а се налага.Къде защото си платен музикант,примерно,или пък само защото трябва да се подържа форма,което е понякога отегчително или пък защото понякога е по добре да се напънеш и да задоволиш слушателския интерес,а за себе си да оставиш истината,че точно днес не беше от сърце изпято - заради това .
 5. Ivan

  мюзикуатор

  ...имах предвид музикантите,не собственика .
 6. А изпитвате ли удоволствие,когато създадете нещо ново,кара ли ви да се чувствате по добре,отразявате ли ли по този начин това което сте усещали и усещате в процеса на изпълнение ? При мен пеенето,винаги е било въпрос на вътрешна нагласа,отразяване на усещания .
 7. ...сигурно му е писнало да го питат,ще се израдвам на срещата,толкова
 8. Аз просто подкрепям,ударете пресна жица
 9. Ivan

  мюзикуатор

  ...то ако почнат да плащат каква ще им е печалбата...не че им симпатизирам де
 10. ^под краен резултат може да се разбира много,както и нищо,не се ли вживяваш докато пееш и ако крайния резултат е по важен от ''измислянето'' то тогава всички ще бележим крайни резултати,но не се ли стига до краен резултат в следствие на нещо и какво е това нещо или може да им краен резултат породен вследствие на нищо,което за мен отново би било интересно,като мнение,но защо - преди всичко ?
 11. Ivan

  Свирене Live

  ^...точен си,точно това имах предвид,но друго е с визия,(наздраве
 12. Ivan

  Свирене Live

  Барабанистите обикновено са първи в класацията по намаляване на острата на чуваемост,по време на концерт и те ностя тапи,а вероятно има тапи комбинирани със слушалки,тоест мини монитор и тапи,но това само като вероятност.
 13. Ivan

  СОЛАРИС

  Те са група от години,в смисъл,не от вчера.Графити им е като втори дом,няколко пъти съм записвал там и все тяхна апаратура,все тяхно присъствие,вярвам продукта ще е на ниво .
 14. Ivan

  Rock Jam 3

  Инструменталистите превзеха раздела,малко отпор да има,а и живота да е по разнообразен
 15. Ivan

  Rock Jam 3

  Записах и аз,първо и единствено изпяване,нали е jam check it Много яки варианти иначе,Wolfheart цепи,synchu и той яхнал коня,давайте и другите zanev,радваш с тез идеи,жив и здрав
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.