Jump to content
Българският форум за музиканти

zmeq

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно zmeq

  • Рожден ден 01/09/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    пневматичен чук

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    да правя топчета от сополи.<br>да събирам храчки в бурканче.

zmeq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Търся накой способен китаромазач да ми пребоядиса китарката, едно стагче I400 не е кой знае какво но за мене има сантиментална стойност, накратко прецаках я глупаво и търся някой да я пребоядиса, за пари ше се рабереме. Поздрави!!!
  2. zmeq

    П.К.В.

    Гхахаха забавнооо а наздраве "Вазелинов Кочан" рулзз
  3. Скоро може да сложа една две снимчици.
  4. Споменах го метафорично!! Китарката е "ФАКТОР" Действително преди това пробвах с шпакличка,но успях само леко да разлепя фретборда откъм нъта. Истината беше при макетното ножче, отне ми малко време да мина целия гриф но накрая стана доста прецизно. Лепилото си беше хванало добре!!!
  5. Мерси за отзивите за помощ но успях да се справя сам. Оказа се че с макетно ножче фретборда се отлепя много успешно и гладко. На тръсрода беше скъсана заварка на най-долната част която съединява двете стоманени пръчки, което е разбираемо след като братята китайци са сложили по една плюнчица спойка от двете страни с телоподаващо колкото да се отбие номера.Нищо което добрия стар електожен не може да оправи. Двете части на грифа бяха изшкурени и залепени с Bison super wood (едно жълто шишенце с бързосъхнещо лепило). три стягички един парцал да не се наранява грифа и една летвичка да разпредели натиска на стегичките върху фретборда и хоп,магия.След един час съхнене китарата беше готова за нови подвизи. Пак благодаря за отзивите
  6. Счупи се тръс рода на втората ми китарка и не знам как да действам ся. Някой да има съвет как се разлепя фретборд и как се поправя тръс род без да навредя допълнително на китарката??? Или да попитам дали има някой който може да поправи китарката вместо да се мъча?? Мерси предварително! Поздрави!!
  7. zmeq

    Как се настройва

    Здраво! Търсачката не ми помогна, затова се обръщам към вазе Интересува ме по какъв начин се синхронизират бас и китара. Кое на кое трябва да отговаря и пр. Поздрави!
  8. строши ми се ръчката на тремолото и парчето с резбата остана вътре. как да го извадя,моля даите идеи.
  9. много змейове се навъдиха тука
  10. значи си смени името а да зема и аз да се преименувам на "варварина"
  11. аз пък искам фанелка с надпис "ЧЕСЪН"
  12. zmeq

    Сту

    коничуа-както казват японците :green:
  13. zmeq

    Любими китаристи

    Richie Blackmore :guitar: :guitar:
  14. То мясото е мазенце,и сме го избрали него точно поради причината,че там никои няма да ни прави скандали за шума,а и е единственото място което е 100% свободно,а и ти сам каза че съседите ще реват ако сме "у нас". Сещаш П.П:А за барабанист като стана дума,значи паднала ми се е една далаверка да зема барабани,чинели,фус....на смешна цена така че вътре в бъдещата репетиционна ще си е горе долу обзаведено.
  15. Забравих да добавя,относно отговорите: Glacierise,относно размерите,ако не се събереме,имаме съседна стая (2х3-голямо мазе )ще включиме и нея ако трябва, ама за сега,както казах нямаме тупанджия и оборудването не е много(не съм казвал,че имаме професионално оборудване)така,че сигурно ще се събереме Dark,зна4и може да се събереме,мерси за отговотра братле,изглежда ще е тясно ама това няма да ни спре да :guitar: Мерси отново
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.