Jump to content
Българският форум за музиканти

forty oz

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно forty oz

  • Рожден ден 06/16/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

forty oz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Колкото и да не ви се иска, най-добре е в такива случаи да си дадете малко почивка. А иначе упражненията за разсвирване и раздвижване, както и кратките почивки по време на свирене, значително намаляват вероятността от проблеми със ставите и сухожилията. Аз лично имам лош опит от високи струни, неправилна постановка и свирене без раздвижване. Може да направим тема "Кой как се лекува" . Шегата на страна, това си е сериозно и когато ви заболи, вземете някакви мерки. Ето едно полезно клипче с упражнения за отпускане, които може да правите преди или след продължително свирене -
  2. Много полезна информация и хубава тема.
  3. Здравейте! Това е един много полезен сайт както за начинаещи, така и за напреденали - justinguitar.com. В него може да намерите теория - скали, акорди, ладове и т.н.; практически упражнения за лява и дясна ръка; таблатури, добри съвети. Има доста видеоуроци, така че дори да не сте "на ти" с английския, може да научите доста. Джъстин Сандеркоу предлага един много добър метод как да напредвате и да се развивате като музиканти и освен това (знам, звучи странно да се каже такова нещо за виртуален учител, но все пак... ) е забавен, позитивен и приятен виртуален учител, което също е от полза (казано по нашенски - пич) Поздрави Вили
  4. Здравей! Може би вече си намерил това, което ти трябва, но все пак ето нещо полезно - http://babythomas.name/. Аз също започнах с една такава школа. Само трябва да имаш търпение и желание. Както се пее в една песен - Little by little.
  5. Извиняам съ зъ нивежисвтуту. Исках да кажа 'хаус'.
  6. Мисля, че бях 7 клас, когато започнах да слушам Нирвана, Грийн дей, Офспринг и др. и поисках да правя същото, но до момента само "дрънкам и пея" Днес харесвам различни неща - пънк, хардкор, джаз, блус, фънк, ска, реге, хаос.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.