Angels_sky Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Здравейте! Нова съм във форума и на пръв поглед много ми хареса. Направо получих сърцетуп! Нека се и представя - Аз съм Яна от Варна, приятно ми е... )) Цитирай
Al3ko Отговорено Март 23, 2011 Отговорено Март 23, 2011 И на мен ми е приятно, Крис - бас от Варна, спокоен и свирещ Казваш наскоро си открила сайта, дано да намериш и подходящи хора за музициране, смятам, че ще успееш. Току виж заформим нещо Цитирай
Angels_sky Отговорено Март 23, 2011 Автор Отговорено Март 23, 2011 Преди малко го открих да и точно такова нещо ми трябваше Мястото е супер... И ще е много хуабво ако наистина заформим нещо.. Цитирай
Al3ko Отговорено Март 24, 2011 Отговорено Март 24, 2011 Ами въпреки че това не е точно секцията Търся музиканти, може наистина да направим нещо, защото аз (бас) и един приятел (китара) си търсим някой, който може да пее, а от секцията ти "Инструмент" май подразбирам, че ти отговаряш на изискванията ни, ако искаш може да минем на ЛС или Скайп и ще се доразберем P.S. да отбележа, по принцип не говоря толкова префърцунено, ама така почна и затова поддържам тона Цитирай
Recommended Posts