eXile Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 (Редактирано) Какво значи действащ Аз свиря в банда към настояща дата. Редактирано Юни 6, 2006 от eXile Цитирай
Topsun Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 ето това е чудесно!но не знаех.действащ означава да посвирва тук-там...както правя аз... Цитирай
eXile Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Е, познавам и една действаща клавиристка в Атефобия. Бе не е като да няма. Ама не е и като да има :think: То май навсякъде е така, ама те тва е, всеки хванал китарата и вече голямата работа Цитирай
Human_Paun4o Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 А свирещите по заведения не се ли броят...Да кажеш,че в Пловдив има само 2 клавиристи е глупаво о.0 Иначе банди като Атефобия не ги броя Цитирай
Topsun Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 (Редактирано) еми може и да са повече,но аз за толкова се сещам...говоря профита на моята възраст... EDIT:пък ти ако знаеш за повече,ако обичаш да ме запознаеш...имаше много пианисти в пловдив,но вече ги няма...да не ги изброявам,че да не пропусна някой... и не,че се дразня,но не обичам някой да ми казва,че говоря гупости при положение,че говоря чисти истини!!!!! Редактирано Юни 10, 2006 от Topsun Цитирай
eXile Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Human_Paun4o, а какво броиш тогава? Кръчмарските оркестри ли? Цитирай
Asmodei Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Аз свиря в Конкурент - Т.Е. действащ съм. И съм от София Rulzzz П.П. Не се хваля просто отбелязвам Цитирай
Human_Paun4o Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 За на твоята възраст най-вероятно си прав Но звучеше странно,че в Пловдив има само 2 пианиста... Атефобия не е лоша банда на фона на другите пловдивски ентусиасти и самодеици,но те не са някакви музиканти,а фенове. Цитирай
dany Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Аз свиря в Конкурент - Т.Е. действащ съм.И съм от София Rulzzz П.П. Не се хваля просто отбелязвам свири ли на цвете за Гошо?? Цитирай
eXile Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Паунчо, не познавам всички пианисти от Пловдив, определено, но все пак на моята възраст наистина няма какво друго да сме Пък и ако включим всички кръмчарски оркестри, учителски и т.н. списъкът става дълъг... А колко пиано бара има в Пловдив... А колко групи с клавирист... Цитирай
Aiel Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Ентусиастииии, мамини ... такива, кога ша е срещата ве? 11-ти вече е днес, аз ви оставих да пишете кога и къде, а вие кво направихте? Че вие ме умряхте бре момчета ( и момиче...) ... нямам думи Влизам днес във форума да видя какво сте се разбрали а то кво... НИЩУ! Аз отивам днес на концерт на Грях, които иска да се видим да заповяда там! Концертът е от 19:00ч, вход 300 стинки, в Гепи. Все пак ... бири... . Цитирай
eXile Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 То така се завъртяха нещата, че няма да ходя на концерта :think: Здраве да е. Цитирай
Asmodei Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Аз свиря в Конкурент - Т.Е. действащ съм.И съм от София Rulzzz П.П. Не се хваля просто отбелязвам свири ли на цвете за Гошо?? Да Цитирай
dany Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Какъв беше проблема с вас тогава, някаше къде да се включат едновременно 2рата китара и клавира ли?? Цитирай
Asmodei Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 Какъв беше проблема с вас тогава, някаше къде да се включат едновременно 2рата китара и клавира ли?? Клавира не се чуваше и не се установи проблема, за това ме включиха директно през него. Цитирай
Recommended Posts