bras72 Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 (Редактирано) Аз тръгвам по пътеката, щастлив съм от простора, Може би това е всичко което ще узная в живота. Как така печалните листа летят И под ризата душата галят? не са ми любима група Любе ,ама тоя текст ме накара да я изсвиря и изпея.Хареса ми много, а на вас? Редактирано Март 22, 2011 от bras72 Цитирай
Polyphone Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 :godbless: Едно голямо браво от мен!!! Чудесно изпълнение! Много топъл и благ тембър! От много време се канех да направя кавър на тази любима моя песен, но ти ме превари! И то с доста добра версия! пп Малка забележка : на моменти вторият глас пее в унисон с първия, а ми се струва, че има малки нюанси. А, аз лично бих добавил и едно трето гласче на някои моменти, което да пее едни много красиви за руската хармония полутонове. Цитирай
bras72 Отговорено Март 22, 2011 Автор Отговорено Март 22, 2011 благодаря! и на мен ми се изпяваха повече гласове,ама гледах да се придържам кам оригинала пък и става малко тежко песента е доста лирична и понякога многогласията понатежават,изпяти са нарочно 2 гласа в унисон,за по голяма убедителност хехе ! песента е поздрав за всички на които половина им живот е минал преди 90 на миналия век,повечето ще разберат за какво говоря! Не, това не е носталгия по онова време (как иначе щяхме да чуем TOTO на живо)просто е различно време и различна музика която е била часто от живота ни пп песента е писана след 90 те ама звучението е класическо за онова време.по важен е текста според мен Цитирай
мегатон Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Добре се е получило.Мислех си да го драсна и аз ''ЛЮБЕ'' една от любомите ми групи Цитирай
Recommended Posts