Snowwhite Публикувано Януари 2, 2005 Публикувано Януари 2, 2005 Имам си тарамбучица-от остров Ява,за раменце,ръчна изработка,от кокосов орех и бамбуче,вълна и глигански зъби,нарисувана и най-важното ЯКА,АДСКИ ЯКА!!!Умирам от кеф-откачам-винаги съм искала да имам такава,а на най-прекрасния,който ми я подари,дори не съм споменавала,а той така да уцели от раз.Видял я бил и веднага си наумил да ми я вземе!!!Уррааа!!!И ще си набавя оттам и едни флейтички ми се струва...Само кинтажец да намеря,че се ошушках по празниците Цитирай
James Hetfield Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Дати е честита! Със здраве да си свириш на нея! :green: :green: Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 честииииииииииииииииииииитоооооооооооооооооооооооо . като ми поръчат пак чалга да правя ще ти се обадя . ама сериозно ли е от Ява Е ТЕ ТВА ТРЕБЕ ДА СЕ ВИДИ направо сигурно мнооооо се кефиш и аз бих се кефил. ми как да не се пофали човек бре то си е цял празник . ми аз не мога да се похваля с такъв подарък мене знете ли кво ми подариха - 2 двойни ключа за лампа щото правя ремонт и още си паля свързвайки фазата с нулата ама нема лошо де щото само аз си паля и гася сега хаха Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Имам си тарамбучица-от остров Ява,за раменце,ръчна изработка,от кокосов орех и бамбуче,вълна и глигански зъби,нарисувана и най-важното ЯКА,АДСКИ ЯКА!!!Умирам от кеф-откачам-винаги съм искала да имам такава,а на най-прекрасния,който ми я подари,дори не съм споменавала,а той така да уцели от раз.Видял я бил и веднага си наумил да ми я вземе!!!Уррааа!!!И ще си набавя оттам и едни флейтички ми се струва...Само кинтажец да намеря,че се ошушках по празниците Цитирай
Wicked Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Да ти е честита и колкото снежинки паднат тази зима, толкова ударчета да й нанесеш (Тарамбучки, тупанчета, джембета, бонгоси и тем подобни са ми страст)! Цитирай
The Crow Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 are честита и от мен сигурно е много яко да си потропваш ,ако искаш ше те направиме перкусионистка Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 are честита и от мен сигурно е много яко да си потропваш ,ако искаш ше те направиме перкусионистка По-добре джудистка, ама тогава ме дръжте далеч от нея! И от зъбите й!!! Цитирай
The Crow Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 are честита и от мен сигурно е много яко да си потропваш ,ако искаш ше те направиме перкусионистка По-добре джудистка, ама тогава ме дръжте далеч от нея! И от зъбите й!!! хахаха :green: :green: ,мани недей ще вземе да ни изпотрепе тука и после няма как да свирим :green: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 (Редактирано) are честита и от мен сигурно е много яко да си потропваш ,ако искаш ше те направиме перкусионистка По-добре джудистка, ама тогава ме дръжте далеч от нея! И от зъбите й!!! хахаха :green: :green: ,мани недей ще вземе да ни изпотрепе тука и после няма как да свирим :green: Бе ти се е****й, ама като я знам... Редактирано Януари 3, 2005 от Steve_Vai Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 are честита и от мен сигурно е много яко да си потропваш ,ако искаш ше те направиме перкусионистка Искаш аз, искаш!!!Ама ми се и пее много - това по-трудно се удържа, да не кажа, че направо не се!!!А колкото до боя...Не ме закачайте с лошо и аз съм като най-милото котенце на света - само мъркам и се закачкам да си играем.Ама настъпите ли ми опашлето - Фхххххссссссссссссссссссссссс!!! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 аре честито, да избичиш 1 сепултура с нея Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 И две че избичим даже - така се зарибих,че и като пишкам вече си я налагам Не ми излиза от ръцете!!! Цитирай
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 така се зарибих,че и като пишкам вече си я налагам Не ми излиза от ръцете!!! Сори ама тва звучи, ъмм, меко казано двусмислено... Даже всъщност съвсем едносмислено си звучи Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 Гле'йте си работата - аз си се кефя и хич и не можете да ме ядосате в момента!!! Толкова съм си мечтала за такъв дивашки инструмент, че нищо изобщо не може да ме откъсне от него!!! Защо има само :guitar: и :violin: ,а налагащо барабанки човече поне защо няма?!? Цитирай
Recommended Posts