noflip Публикувано Март 21, 2011 Публикувано Март 21, 2011 Здравейте! Знаете ли откъде мога да намеря подобен суитч? Трябва ми за тази схема: Това е модифицирана версия на схемата на Брайън Мей, но с опция за превключване между паралено и серийно свързване на адаптрите. Проблема е, че този тип 6pdt ключ явно е рядкост и като изключим radioshack не мога да намеря дори информация в нета за него. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 (Редактирано) Схемата ми се вижда малко налудничева, но ... Тактв ключ трудно ще намериш Редактирано Март 21, 2011 от Nikifena Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 (Редактирано) Има такива тип "slide", с плъзгане... Редактирано Март 21, 2011 от Parni_Valjak Цитирай
noflip Отговорено Март 21, 2011 Автор Отговорено Март 21, 2011 (Редактирано) triple post Редактирано Март 21, 2011 от noflip Цитирай
noflip Отговорено Март 21, 2011 Автор Отговорено Март 21, 2011 (Редактирано) triple post Редактирано Март 21, 2011 от noflip Цитирай
noflip Отговорено Март 21, 2011 Автор Отговорено Март 21, 2011 дам, и аз започнах да се замислям дали има смисъл да се занимавам с всичко това, още повече че Neck и Bridge при мен са хъмбъкери, но не са многожилни, тоест свързват се като single и цялата тая работа с обръщането на фазите никак не ми трябва. реално искам да постигна индивидуални суитчове за всеки адаптер по отделно, но без да са свързани в серия или поне да имам опцията да превключвам на паралелно свързване. електрониката в момента така и така е изкормена и сега е момента за "пренареждане". още един въпрос - има ли голямо значение какви проводници използвам за електрониката? тези които съм ползвал предния път са доста дебелички и не се работи много лесно с тях. разбрах, че 18 - 22 gauge са кажи речи приетите размери. знаете ли на какво сечение в милиметри отговарят? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 http://www.powerstream.com/Wire_Size.htm Цитирай
Recommended Posts