MDFk Публикувано Януари 2, 2005 Публикувано Януари 2, 2005 Имайки предвид 4е харесвам нестандартни решения в музиката,се питам има ли хора които като мен се кефят,когато пар4ето се свири в горния сегмент на инструментите,а вокала пее басово?не мислите ли 4е така наистина песента се раздвижва,вокала поема ролята на наистина движеща сила и център,и 4е просто става яко? Аз самия попявам,но съм с нисък глас.За авторска музика мисля непренастроени в ре неща,имам първа струна и знам как да я използвам,но не искам да ги викам 4е(цитат от френд)"много съм мязал на хетфилд".Такава идея ми дойде - за контрасти..все пак музиката,както рисуването също е изкуство и ги има тия термини.. Та,кефи ли ви песента и вокала да са в контраст или не..10х за мненията!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 аз обичам когато спектъра е пълен, обичам и нетсандартното звучене. така че ако гласа попълва ниските честоти защо да не става :think: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Аз се кефя на едни подобни неща - с един приятел навремето си правехме такива експерименти(той също пееше много добре) - той пееше женските партии,а аз - мъжките.Ужасно добре се получаваше.Малко със зор отначало,ама след 3-4 изпявания се ордордисахме!!!Опитайте - наистина е уникално - по тембъра си се познава,че жената пее ниската партия,а мъжът - високата и елементът на изненадата е налице. Цитирай
pacman Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 той пееше женските партии,а аз - мъжките.Ужасно добре се получаваше това ме накара да се сетя за Джими Съмирвил... Цитирай
Fenix Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Ми като съдя по Металика - Saint Anger... НЕ!!!!! китарата високо а гласа ниско не мисля да съм чувал, но обратното въобще не ме кефи. Хората свирят на С а Хетфилд пее некви ебати високите неща. Какво да праиш, гласовете се менят... Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Аз се кефя на едни подобни неща - с един приятел навремето си правехме такива експерименти(той също пееше много добре) - той пееше женските партии,а аз - мъжките.Ужасно добре се получаваше.Малко със зор отначало,ама след 3-4 изпявания се ордордисахме!!!Опитайте - наистина е уникално - по тембъра си се познава,че жената пее ниската партия,а мъжът - високата и елементът на изненадата е налице. Жена да пее ниско = О.К. Мъж да пее високо = :stop: Против природата е , за справка: всеки учебник по биология за 8-ми клас "Мъжките полови хормони се отделят в кръвта и регулират развитието и функционирането на половите органи. Те имат важно значение за оформянето на вторичните полови белези: широки рамене, висок ръст и тесен таз блаблабла, нисък глас" Не бе ..просто не ме кефи. Адски ме изнервя да чуя здрав риф от ниски тонове и някво нещо да пищи отгоре :blaah: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Ми готино е да се използва такъв похват, ама зависи как се използва Цитирай
MDFk Отговорено Януари 6, 2005 Автор Отговорено Януари 6, 2005 Ми готино е да се използва такъв похват, ама зависи как се използва вси4ко е до внушение.примерно искаш в песента си да изразиш внезапен обрат - нещо нестандартно става. и как - примерно една пауза(1-2 сек) и вси4ко с главата надолу..тихо,после се усилва ..ъъъъъъъъъ :wall: ..май няма да мога да обясня,но се надявам да имате представа за какво говоря.. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Аз се кефя на едни подобни неща - с един приятел навремето си правехме такива експерименти(той също пееше много добре) - той пееше женските партии,а аз - мъжките.Ужасно добре се получаваше.Малко със зор отначало,ама след 3-4 изпявания се ордордисахме!!!Опитайте - наистина е уникално - по тембъра си се познава,че жената пее ниската партия,а мъжът - високата и елементът на изненадата е налице. Жена да пее ниско = О.К. Мъж да пее високо = :stop: Против природата е , за справка: всеки учебник по биология за 8-ми клас "Мъжките полови хормони се отделят в кръвта и регулират развитието и функционирането на половите органи. Те имат важно значение за оформянето на вторичните полови белези: широки рамене, висок ръст и тесен таз блаблабла, нисък глас" Не бе ..просто не ме кефи. Адски ме изнервя да чуя здрав риф от ниски тонове и някво нещо да пищи отгоре :blaah: Хехехехехе... това не беше на място... има прекалено много страхотни високи мъжки вокали... а това, че личното ти мнение, е че са гейски не ги прави против природата! Цитирай
Delyan Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Мъж да пее високо = :stop: ... защо ли има тенори ... :think: Цитирай
Bassko Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Ми като съдя по Металика - Saint Anger... НЕ!!!!! Що бе?! Албума си е як. Верно че не е в стила им и никой не го очакваше такъв, ама го бива въпреки това. Абстрахирай се от това че т'ва са Металика и ще ти хареса Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Мъж да пее високо = :stop: ... защо ли има тенори ... :think: Те са гейове. Цитирай
Recommended Posts