nuaHucTKa Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Много бих се изкефил ако можех да изсвиря "Fantasie Impromptu" на Шопен, не че съм се опитвал, но ми струва доста трудничко за изпълнение. не е чак толкова трудно за изпълнение преди 3 години съм го свирила.Най-главното е че трябва с много разбиране към самия композитор и чувство да го изсвириш Цитирай
Yiwigi Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Без мисъл и чувство няма изкуство! "Ах, Стояна, ах, Стояна..." Цитирай
evans Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Соло за чембало на Й.С Бах,зверски трудно ,месец и половина съм го разчитал Цитирай
KingdomX Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Чисто като клавирно произведение едно от най трудните се счита клавирният концерт №2 за пиано от Рахманинов Поправка Номер 3!!! евала за това което е направил...штом е изсвирено само веднъж след него(доколкото имам информация) Цитирай
martist Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Чисто като клавирно произведение едно от най трудните се счита клавирният концерт №2 за пиано от Рахманинов Поправка Номер 3!!! евала за това което е направил...штом е изсвирено само веднъж след него(доколкото имам информация) Нещо не разбрах...Кое е изсвирено само веднъж?И двата концерта се свирят често. Цитирай
NoSoul Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Кое е най-трудното произведение......., което сте изпълнявали някога и на кой е? Наистина ли си го свирил?! Ако му имаш нотите прати го насам Цитирай
Recommended Posts