kalinskiaaa Публикувано Април 9, 2006 Публикувано Април 9, 2006 кажете най-евтината sound карта с която може да се свири в реално време с keyboard Цитирай
LOE Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 в реално време едва ли... но с 5-6 мс латентност можеш да свириш със всяка карта ако си сложиш asio4all... стига процесора ти да не е на 500 мхз Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 в реално време едва ли... но с 5-6 мс латентност можеш да свириш със всяка карта ако си сложиш asio4all... стига процесора ти да не е на 500 мхз Не съм сигурен , че АСИО ще помогне при МИДИ ... Цитирай
martist Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 в реално време едва ли... но с 5-6 мс латентност можеш да свириш със всяка карта ако си сложиш asio4all... стига процесора ти да не е на 500 мхз Не съм сигурен , че АСИО ще помогне при МИДИ ... Ми помага ако звука който излиза минава през АСИО-то.Нали затова е АСИО4АЛ да е по малко закъснението. Цитирай
LOE Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 в реално време едва ли... но с 5-6 мс латентност можеш да свириш със всяка карта ако си сложиш asio4all... стига процесора ти да не е на 500 мхз Не съм сигурен , че АСИО ще помогне при МИДИ ... човека не пояснява с какво иска да свири - ако свири ГМ всяка карта му върши работа, вече ако иска да използва разни семпли, което е по вероятно като се има предвид че ГМ е звучал актуално за последно преди 20 години, то тогава му трябва асио драйвер... и евентуално хост който да препраща миди към семплер ако семплера не поддържа директно Цитирай
Recommended Posts