Vlad Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Един съвет: Когато свирехме на вход в началото не се събираха много хора - предимно познати. След като започнахме да правим скромни афиши /формат А4-черно-бяло/ изведнъж започна да се пълни. Според мен това дали ще има хора зависи до голяма степен от рекламата - ако знаят 20 души - я дойдат 10, я не. Но ако значт 1000 все ще дойдат 30-40-50. А-а-а, правех и малки флайери - пак черно бели. На един лист А4 се събираха 15-20 май. Разхода е не-повече от няколко лева, а резултат има! Успех! И както каза Пешо - разхвърляйте демо дискове по местата, където се свири. Без инициатива от ваша страна никой няма да ви търси и да идва на участията ви. Цитирай
Sad But True Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Един съвет:Когато свирехме на вход в началото не се събираха много хора - предимно познати. След като започнахме да правим скромни афиши /формат А4-черно-бяло/ изведнъж започна да се пълни. Според мен това дали ще има хора зависи до голяма степен от рекламата - ако знаят 20 души - я дойдат 10, я не. Но ако значт 1000 все ще дойдат 30-40-50. А-а-а, правех и малки флайери - пак черно бели. На един лист А4 се събираха 15-20 май. Разхода е не-повече от няколко лева, а резултат има! Успех! И както каза Пешо - разхвърляйте демо дискове по местата, където се свири. Без инициатива от ваша страна никой няма да ви търси и да идва на участията ви. Абсолютно вярно Цитирай
eXile Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Йеп, тая работа с плакатите е много важна. По един плакат в заведенията, където ходят хората, които ви слушат музиката и по един на места, където се събирате по принцип вършат голяма работа. А един плакат е стотинки. Последния път като правихме плакати за концерт А3 излезе 20ст. бройката А А4 са по 5-6. И един съвет, гледайте плакатите да са поне малко естетчески, така, издържани, дето се вика, че някой път плакат ме е отказвал да ходя на концерт - една сериозна група трябва да си държи на имиджа. Цитирай
maegril Отговорено Април 18, 2006 Автор Отговорено Април 18, 2006 Хора някой може ли да ми даде номера на озвучителя Любо от Коматево?Много ще съм ви благодарен Цитирай
Recommended Posts