ZoGuitar Публикувано Март 12, 2011 Share Публикувано Март 12, 2011 Тук няма да питам какво кубе да си купя или дали ми е наред китарата. Ще питам дали съм напреднал, защото не разбирам наистина по какво се разбира дали още си новак или си по напреднал. Сега уча тази песен която доста ме затруднява та въпроса ми е : Трудна ли е откъм китара (рифове солото и т.н.) Линк : http://www.youtube.com/watch?v=xXxN3fuGmaU Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
H.R. Отговорено Март 12, 2011 Share Отговорено Март 12, 2011 Пич никой не може да ти каже точно клко си напреднал освен ако ти самият не го почувстваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZoGuitar Отговорено Март 12, 2011 Автор Share Отговорено Март 12, 2011 а каква е трудноста на тази песен? Трудна/лесна/долу горе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Март 12, 2011 Share Отговорено Март 12, 2011 Виж какво , не може да очакваш другите да преценят дали дадена песен ще ти е лесна или трудна за свирене. Просто опитай, опитай се да го изкараш на ухо,пък ако не стане,пълно е с табове из нета. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hendrixxx Отговорено Март 12, 2011 Share Отговорено Март 12, 2011 според мен ако учиш да свириш само подобен стил песни никога няма да напреднеш защото са еднакви но това е лично мнение 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Март 12, 2011 Share Отговорено Март 12, 2011 (Редактирано) Изсвири ни нещо да те чуем де! Боб колкото и да фърляме, аз днеска и две кафета изпих, и пак не знам в кой клас ще ти се падне баш тая мелодия. Редактирано Март 12, 2011 от Георги Тотев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Март 13, 2011 Share Отговорено Март 13, 2011 според мен ако учиш да свириш само подобен стил песни никога няма да напреднеш защото са еднакви но това е лично мнение ^ Мъка, мъка...наистина напоследък много се забавлявам с коментарите ви, колеги! ZoGuitar, спокойно можеш да игнорираш всички коментари, освен този на Георги Тотев. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts