Jump to content
Българският форум за музиканти

за или против пеенето на английски?


flash_max

на кой език предпо4итате да пеете?  

43 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Искам да ви кажа, че сме се събрали преди повече от 3 месеца, а все още нямаме име, защото държа да е на бългрски език. :blink::headbang:

Ето това вече е похвално! Браво! :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 32
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Искам да ви кажа, че сме се събрали преди повече от 3 месеца, а все още нямаме име, защото държа да е на български език. :);)

Искам да ви кажа, че тази тема напълно разводни вижданията ми за езика на пеене и си давам сметка, че всички нови песни, които правим напоследък с групата, са на български език. От 100% английски вече съотношението стана 50-50, което си е пълна боза :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре.

Самата тема е обречена от самото начало - повтарящите се затварят, знаете това; а и вече се е писало по нея достатъчно много. Има и немалко спам тука.

Вече съм отговорен и за вас, така че.... :exclaim:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.