emo_tion1 Отговорено Май 24, 2011 Отговорено Май 24, 2011 Направих 2 варианта: първияе с ориентировъчна мелодия на пиано (за да се знае къде е пеенето),втория е само бека. Общо взето съм добавил една средна част и модулиран припев. На средната част заедно с пеенето ми се вижда и една соло китарка ,която да дублира мелодията, а също и някакъв кратък текст трябва да се измисли за нея и за втория куплет. Между 2:24-2:42 барабаните трябва да спрат или само частично да свирят. Там съм добавил едно соло на блок флейта п.п. Ако може освен качения запис и отделно да качвате само записания инструмент или глас ще бъде чудесно, за да може всичко да се смеси както трябва. Благодаря ! 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Май 25, 2011 Автор Отговорено Май 25, 2011 Знаех си, че има Ляб у парчето.... DREAMMIND - нежно и чувствено соло с приятен звук! emo_tion1 - много добра добавка! Още няколко такива и ще заприлича на сюита! Става все по-добро и по-добро! Цитирай
zanev 70 Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 (Редактирано) ....дерзайте .. Редактирано Май 25, 2011 от zanev 70 Цитирай
Stinger Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 Направих барабани - теглете.Хубавите работи стават бавно.В случая бързаме... http://www.4shared.com/folder/I28SuI3J/Piano_Tema.html 2 Цитирай
emo_tion1 Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Направих барабани - теглете.Хубавите работи стават бавно.В случая бързаме... http://www.4shared.com/folder/I28SuI3J/Piano_Tema.html Евала Сега остават китарите и гласовете ... Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 27, 2011 Отговорено Май 27, 2011 Ето китарките,дано ви харесат. Сега ще кача и само китарния файл във wav и ще го пратя на emo_tion1, за смесването 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Май 28, 2011 Автор Отговорено Май 28, 2011 Ето китарките,дано ви харесат. Отлично!!! Наистина интересно решение! Показва друг поглед, а това много ми харесва!!! Поздрави на всички от Троянская Балкан! Може би скоро ще се пробвам и аз с нещо, но за сега "зареждам батериите" след тежка командировка! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 DREAMMIND и на мене ми харесва как ти тече мисълта + това пълнежите, които си добавил на куплетите много ми допадат Kirilsat от тези командировки не остава време за свирене. Ако намериш все пак такова може да измислиш текст за втория куплет и средната част Качвам микс със всичко до тук. Евентуално след като се направят и вокалите най-вероятно ще претърпи още изменения virtualna banda - all without voice Цитирай
Stinger Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 Харесва ми много.Направо имаме бъдеще:thumbup:/шегичка/.Ако има друга тема ще я направиме по-перфектно.Дано да има и други идеи - блус, шафъл, фюжън.Любопитно е китариста има ли негови замисли? Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Много готино стана и микса е добър. Много се радвам, че са ви харесали китарките като идея.За мен е голям комплимент. Много благодаря и на трима ви. Сега очакваме вокалите и може да пращаме парчето на Sony, Virgin, Universal. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 С повече връзки може и в космоса да го пратим Цитирай
Stinger Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Може да се правят и кавъри надявам се.Няма да е лошо да се включат и други колеги с техни идеи и аранжименти. Цитирай
kirilsat Отговорено Май 30, 2011 Автор Отговорено Май 30, 2011 (Редактирано) Грешка! Сори! Редактирано Май 30, 2011 от kirilsat Цитирай
kirilsat Отговорено Май 30, 2011 Автор Отговорено Май 30, 2011 Kirilsat от тези командировки не остава време за свирене. Ако намериш все пак такова може да измислиш текст за втория куплет и средната част Драснах още 4 реда... Музата нещо я няма?! Сега вокалите са на ход! Моля те спри! Не ме лъжи! Моля те спри! Не обещавай! Времето спи. Къде си ти? Времето спи. Не закъснявай! Не ми е нужно всичкото богатство, мила! Не ми е нужна всичката любов! В небето гледам и не те намирам, мила?! Луна ли си? Звезда ли си? Какво? Нощи и дни, болка, сълзи. Свят без душа - ти заминаваш! Ти не прости, мойте лъжи! Други лъжи сега прощаваш! Цитирай
Recommended Posts