Jump to content
Българският форум за музиканти

Нова китара


n1xsan

Recommended Posts

Здравейте, наскоро ме е обзела мания да си купя нова китара, електическа. Разполагам с близо 500 лева. Разгледах, но понеже от мързеел не прегледах всички страници, защото някой е питал за същото де, но бихте ли ми помгнали. Ще се опитвам да свиря по трвъди неща, до сега съм имал акустична и си свиря доста на нея. Гледах едни Ибанез там Гио 170, 212 изглеждат свестни, ще ходя да ги гледам скоро време в някъф май голям магазин като ми се освободи повече време. Някой беше писал, че имало много добри Ямаха за тая цена и някви Джаксън, които утре ще ходя да скивам в ХХХХХ. Видях, че имало също добри Корт китари. Ако може накой да ме носочи, може да ми и дадете нещо за чете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото съм чувал ниските серии на Ibanez не са били много добри. Според мен най-добре разгледай китарите на Cort и на Jackson. Или пък може да събереш още малко пари и да си купиш един Schecter, тях най-много ти ги препоръчвам.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.