Jump to content
Българският форум за музиканти

Къде?


Recommended Posts

Та с т`ва просто описание искам да питам и да обсъдим Where the fuck Дет метъла е харесван и обичан в България. Както знаем тук у нас музика се прави със силикон в циците, но все пак понякога се пълнят и метъл клубовете. Точно затова "понякога" става въпрос.

Както знаем (но доста хора не признават) дет метъла набира една може да се каже широка популярност. Дори и тук у нас. Та основният въпрос е къде са тези хора? Кой е града с преобладаващ дет метъл по клубовете? И кои са тези клубове?

Редактирано от V3n0m
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Хм интересно, не мога да ти отговоря конкретно на този въпрос, но е логично да се слуша в по-големите градове като София, Пловдив, Варна и т.н. За конкретни клубове бих те посъветвал да потърсиш метал клубове из тези градове и там със сигурност ще пускат и дед метъл.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа навсякъде има фенове, обаче са си малко. Говорим наистина за масовост. В моя клуб в Ботевград, докато съществуваше идваха да ударят веднъж Fyeld. Далече съм от тези стилове, не са точно дет-метъл банда, но си свирят тежичко. Постещение имаше - не може да се каже, че концерта пропадна. Но при нормално посещение на клуба 80 човека (а се събират максимум 100) на тях дойдоха към 60. При това си имаше точно фенове на по-тежката музика, които рядко идват в клуба. Но на тях дойдоха. Но бяха не повече от 15-20 човека. Останалите си бяха от така да се каже постоянното присъствие. Те си идват почти винаги. На теб оставям да си направиш извод. Не съм сигурен, но освен това ми се струва че голяма част от феновете на тежката музика не обичат да дават пари за музика. Повечето обичат да ги втечняват, пък музиката си я слушат у дома. Това за мен е малко прецедент, защото преди 20 години например точно този тип фенове бяха уж най-запалените фенове.

Айде със здраве

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.