Jump to content
Българският форум за музиканти

Funk Backing Track D Pentatonic_Dorian

Recommended Posts

Публикувано

Днес си смъкнах адаптерите на старата метла и се получи доста интересен звук и реших да драсна едно солце, а после реших да има и джемче :beer:

Тракчето...

http://soundcloud.com/zweril/funk-backing-track-d

Тракчето + мен...(не съм махал грешките :D)

Успешно дърпане на жиците.

Отговорено (Редактирано)

Днес ми е ден за джемене и спамене.Догодина пак! @zwero готино трачке и яко си ударил както винаги! :music336:

Айде още някой да се вкл. Трака е дълъг и еднообразен може да го делнеме на 3-4 - в смисъл един да запише малко и да остави на другит да доразвиват, да се подпъхват и прочее забава. Няма ли вече навитаци за такива неща?

Ето това от мен. Ако направите нещо интересно с пространство за вкл. ще го разваля и него с кеф. :greenball:

Редактирано от yotzzo
Отговорено

Yotzzo, в голям джаз ме вкарваш с тая жица... няма да те питам какви схеми си ползвал :cheers2: (и без това ще трябва да се ровя в нета коя каква беше :D)

Не знам колко "яко" съм забил, знам само, че понякога изпадам в депресия след като прослушам какво съм изсвирил предния ден :blink:

:thx: за годишното включване, ама трябва по-често... :)

Отговорено (Редактирано)

^ Аз благодаря :cheers2: Ама какво да съм свирил? Пише "дорийски". Тракът е в ре, значи рендосваме до мажор натурален вид... Ти същото си свирил, ама с други пинизи, по-гамовидно и с по-добра техника от мен. Изглежда ти много "джазово" моето, защото съм свирил обръщения и дрън-дрън на Dm7/9/11, Fmaj7 и тук-там някой хроматизъм. То на всеки чуждите пинизи му се виждат сложни. Аз не мога такива бързини като теб да правя, ама съм се примирил. :)

Редактирано от yotzzo
Отговорено

Oчаквах да чуя китарка, но и с дебелите жици си се справил много добре :cheers2:

(този звук от "краткия, но красив" джем направо разцепва :butcher:)