zwero Публикувано Февруари 27, 2011 Публикувано Февруари 27, 2011 Днес си смъкнах адаптерите на старата метла и се получи доста интересен звук и реших да драсна едно солце, а после реших да има и джемче Тракчето... http://soundcloud.com/zweril/funk-backing-track-d Тракчето + мен...(не съм махал грешките ) Успешно дърпане на жиците. 1 Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 (Редактирано) Днес ми е ден за джемене и спамене.Догодина пак! @zwero готино трачке и яко си ударил както винаги! Айде още някой да се вкл. Трака е дълъг и еднообразен може да го делнеме на 3-4 - в смисъл един да запише малко и да остави на другит да доразвиват, да се подпъхват и прочее забава. Няма ли вече навитаци за такива неща? Ето това от мен. Ако направите нещо интересно с пространство за вкл. ще го разваля и него с кеф. Редактирано Февруари 28, 2011 от yotzzo Цитирай
zwero Отговорено Февруари 28, 2011 Автор Отговорено Февруари 28, 2011 Yotzzo, в голям джаз ме вкарваш с тая жица... няма да те питам какви схеми си ползвал (и без това ще трябва да се ровя в нета коя каква беше ) Не знам колко "яко" съм забил, знам само, че понякога изпадам в депресия след като прослушам какво съм изсвирил предния ден за годишното включване, ама трябва по-често... Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 (Редактирано) ^ Аз благодаря Ама какво да съм свирил? Пише "дорийски". Тракът е в ре, значи рендосваме до мажор натурален вид... Ти същото си свирил, ама с други пинизи, по-гамовидно и с по-добра техника от мен. Изглежда ти много "джазово" моето, защото съм свирил обръщения и дрън-дрън на Dm7/9/11, Fmaj7 и тук-там някой хроматизъм. То на всеки чуждите пинизи му се виждат сложни. Аз не мога такива бързини като теб да правя, ама съм се примирил. Редактирано Февруари 28, 2011 от yotzzo Цитирай
zwero Отговорено Февруари 28, 2011 Автор Отговорено Февруари 28, 2011 Бързото свирене ми е най-лесно... смъквам си екшъна на 1мм на 12-то прагче и съм готов(1-ва струна ),нека си бразди с кривоча Цитирай
zwero Отговорено Февруари 28, 2011 Автор Отговорено Февруари 28, 2011 Oчаквах да чуя китарка, но и с дебелите жици си се справил много добре (този звук от "краткия, но красив" джем направо разцепва ) Цитирай
Recommended Posts