niko_blagoev Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 Здравейте,бих искал да попитам ако някой знае от къде мога да си набавя начална школа по фламенко? Цитирай
Лими Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 (Редактирано) Аз имам някаква школа за фламенко на английски и на ксерокс. Но и липсват първите 30страници, които може би са доста важни. Остават още 120, но не знам дали това са всичките. Може да има и още страници. Школата е в София и не съм решил да я продавам. Ако те интересува пиши ми на лични съобщения за подробности. Редактирано Февруари 23, 2011 от Лими Цитирай
Krasen Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 Потърси тези в интернет. Manuel Granados Manual guitarra flamenca Carlevaro Guitar Masterclass Цитирай
beaubourg Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Здравей, пуснал съм ти един линк на лични Цитирай
parsekguitars Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 (Редактирано) Драсни ми по Skype.Мога да ти пратя доста материали. Skype: parsekguitars Редактирано Юни 17, 2011 от parsekguitars Цитирай
Recommended Posts