tedie Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 Здравейте, имам желание да започна уроци при вокален педагог. На 15 години от Пловдив съм и досега съм пяла само в хора в училище (което не е кой знае колко голям опит). Искам да ви попитам знаете ли добър вокален педагог. Благодаря предварително Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 (Редактирано) Отговори на подобно питане, дадени в темата "Учител в Пловдив" : Мини през АМТИИ и разгледай за обяви там. Отиди в училище "Кирил и Методи" при секретарката или в дирекцията и попитай за координати на Станимира Манолова (Мира), тя преподава там, доколкото знам е диригент на хора. Страхотен преподавател е! С музикално образование. Разбира и от класическа постановка, и от естрадна. Неин ученик беше преди едно момче - Илия, пееше направо като Ковърдейл и постоянно я хвалеше. Не зная доколко информацията от mproject е още актуална, но нищо не ти струва да провериш. Редактирано Февруари 24, 2011 от CorvusCorax Цитирай
Recommended Posts