Георги Тотев Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 (Редактирано) ... набелязал две много лоши ... по-образованите да го светнат ...и да вземе по-доброто??? На каква база го казваш това? Не искам да се заяждам, но ... малко алегорично ми идва! Темата е "Тема", постоянно се предлагат и други и са стилизирани в отделна тема, който му се чете да заповяда и да я намери, другите ... да се оправят! Со здраве! Герги П.П.: И пак ще "натъкна" само тука ли са глупавите дето не четат или по природа сме си такива ... после бъзикайте басистите П.П.З. : Към Mairomaster заповядай да ми предложиш нещо друго, различно от утвърдените за мене марки и тогава ще си говорим ... Редактирано Февруари 23, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 В поста си споменах, че не става дума само за конкретния случай и тази тема, пояснявам, а за ситуацията по принцип. А и в конкретната тема, щом има хора които да дават съвет да се погледне към друг вариянт, явно според тях така е по-добре, няма лошо да си дадът съвета. А и в темата съвсем не писаха само необразовани "сульо пульовци", дадоха мнение хора които заслужават да им се уважава мнението! 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 (Редактирано) ^ Темата не е "Препоръчайте ми китара", а с основна цел "Jackсon СРЕЩУ LTD" ... Здрасти на всички. Ще си купувам китара ел китара китара и днес пробвах Jackson JS32 Warrior http://www.iblmusic.com/js32.html и ESP-LTD MH-50 http://www.musicworl.../ESP_MH_50.html , колебая се между тях. Също искам да попитам дали на флойда могат да се слагат допълнителни пружини (като на трмолото) или да се настройва твърдостта, защото на Jackson-а флойда беше ужасно мек ( без ръчката можеше да се движи до края) За какви глупости говорим (пишем) Редактирано Февруари 23, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Yves Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 Ммм , май стана така както Георги Тотев каза в първия си пост .. човека искаше Jackson или LTD , а вие му давате най-ралични марки и на него му става лошо ... Човекът е споменал тия марки, защото вероятно дотам му стига полезрението. Защо да не обърна внимание и на други? В смисъл, че той ако знаеше точно какво иска и сам на базата на анализ беше стеснил кръга само до тези две марки, то той въобще нямаше да пита коя от двете да избере. А и не виждам защо някой трябва да се изживява като будната съвест в темата и да припомня какво е заглавието...тва да не е съчинение разсъждение 1 Цитирай
nordstorm Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 Jackson!!! естествено - като се придържам към изискванията от предишните ми мнения. Да подчертая, че не умаловажавам ESP по никакъв начин - също прекрасни китари! Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 @Yves, може и да се опитвам да съм "будната съвест", не само на тази тема, а и на рездел "Китара" като цяло! Не знам дали си забелязал на седмица по колко такива теми се появяват и къде свършват. Ако наистина иска да си разшири кръгозора "автора" да седне и да прочете стотиците страници изписани тука. Пак ще Ви дам за пример раздел "Бас" - 60-тина страници, без излишни теми, всичко чисто и подредено ... Не съм Монк, но съм педант в това отношение! Поздрави! Герги Цитирай
Yves Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 (Редактирано) Не, Георги, не забелязвам, щото вече почти не влизам във форума Но дори и преди това не ме е засягало кой знае колко. Който иска концентрирана компетентност и го дразни плявата да чете 5те теми в хай-енд форума В бас има малко теми, защото басистите са много по-малко на брой. Освен това китарата е много масов /ако щеш дори "комерсиален"/ инструмент и буквално всеки, който преди малко се е вдъхновил от някой клип в ютюб и е решил, че за утре непременно трябва да е рок звезда влиза тук и се регистрира и пита. Е да, досадно е, ама не е грях. В крайна сметка не можеш да очакваш нещо много по-различно от напълно безплатен форум с напълно свободен достъп и регистрация. Аз лично нямам против да прочета и ако мога да отговоря /полезно/ на някой, който въпреки че иска да получи информацията на готово все пак е положил усилия и се е изказал грамотно и структурирано. Естествено най-добрия вариант е да се четат старите неща, но действително темите се трупат с невероятно темпо и е трудно човек да ги прерови всичките. Аз съм прекарал десетки часове в четене и пак не знам дали съм прочел и половината от раздела. Сега, има и кретенски теми, ама то си личи само по заглавието и просто не ги отваряш Редактирано Февруари 24, 2011 от Yves 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 ^ Баш го каза , само не съм съгласен с това, че басистите са по-малко Цитирай
Yves Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 За общо регистрираните не мога да говоря, но при активно пишещите разликата в двата лагера е поне на половина. Можеш да си сигурен Цитирай
Recommended Posts