Jump to content
Българският форум за музиканти

Jackson vs LTD


Amplifier

Recommended Posts

:surprise: ... набелязал две много лоши ... по-образованите да го светнат ...и да вземе по-доброто??? :surprise:

 

На каква база го казваш това? Не искам да се заяждам, но ... малко алегорично ми идва!

 

Темата е "Тема", постоянно се предлагат и други и са стилизирани в отделна тема, който му се чете да заповяда и да я намери, другите ... да се оправят!

 

Со здраве!

Герги

 

П.П.: И пак ще "натъкна" само тука ли са глупавите дето не четат или по природа сме си такива ... после бъзикайте басистите

 

П.П.З. : Към Mairomaster заповядай да ми предложиш нещо друго, различно от утвърдените за мене марки и тогава ще си говорим ...

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В поста си споменах, че не става дума само за конкретния случай и тази тема, пояснявам, а за ситуацията по принцип. А и в конкретната тема, щом има хора които да дават съвет да се погледне към друг вариянт, явно според тях така е по-добре, няма лошо да си дадът съвета. А и в темата съвсем не писаха само необразовани "сульо пульовци", дадоха мнение хора които заслужават да им се уважава мнението!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Темата не е "Препоръчайте ми китара", а с основна цел "Jackсon СРЕЩУ LTD" ...

 

Здрасти на всички. Ще си купувам китара ел китара китара и днес пробвах Jackson JS32 Warrior http://www.iblmusic.com/js32.html и ESP-LTD MH-50 http://www.musicworl.../ESP_MH_50.html , колебая се между тях. Също искам да попитам дали на флойда могат да се слагат допълнителни пружини (като на трмолото) или да се настройва твърдостта, защото на Jackson-а флойда беше ужасно мек ( без ръчката можеше да се движи до края)

 

За какви глупости говорим (пишем)

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм , май стана така както Георги Тотев каза в първия си пост .. човека искаше Jackson или LTD , а вие му давате най-ралични марки и на него му става лошо ...

 

Човекът е споменал тия марки, защото вероятно дотам му стига полезрението. Защо да не обърна внимание и на други? В смисъл, че той ако знаеше точно какво иска и сам на базата на анализ беше стеснил кръга само до тези две марки, то той въобще нямаше да пита коя от двете да избере.

 

А и не виждам защо някой трябва да се изживява като будната съвест в темата и да припомня какво е заглавието...тва да не е съчинение разсъждение :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jackson!!! естествено - като се придържам към изискванията от предишните ми мнения.

Да подчертая, че не умаловажавам ESP по никакъв начин - също прекрасни китари!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic-001: @Yves, може и да се опитвам да съм "будната съвест", не само на тази тема, а и на рездел "Китара" като цяло! Не знам дали си забелязал на седмица по колко такива теми се появяват и къде свършват. Ако наистина иска да си разшири кръгозора "автора" да седне и да прочете стотиците страници изписани тука. Пак ще Ви дам за пример раздел "Бас" - 60-тина страници, без излишни теми, всичко чисто и подредено ... Не съм Монк, но съм педант в това отношение!

 

Поздрави!

Герги

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, Георги, не забелязвам, щото вече почти не влизам във форума :D Но дори и преди това не ме е засягало кой знае колко. Който иска концентрирана компетентност и го дразни плявата да чете 5те теми в хай-енд форума :D

 

В бас има малко теми, защото басистите са много по-малко на брой. Освен това китарата е много масов /ако щеш дори "комерсиален"/ инструмент и буквално всеки, който преди малко се е вдъхновил от някой клип в ютюб и е решил, че за утре непременно трябва да е рок звезда влиза тук и се регистрира и пита. Е да, досадно е, ама не е грях. В крайна сметка не можеш да очакваш нещо много по-различно от напълно безплатен форум с напълно свободен достъп и регистрация.

 

Аз лично нямам против да прочета и ако мога да отговоря /полезно/ на някой, който въпреки че иска да получи информацията на готово все пак е положил усилия и се е изказал грамотно и структурирано. Естествено най-добрия вариант е да се четат старите неща, но действително темите се трупат с невероятно темпо и е трудно човек да ги прерови всичките. Аз съм прекарал десетки часове в четене и пак не знам дали съм прочел и половината от раздела.

 

Сега, има и кретенски теми, ама то си личи само по заглавието и просто не ги отваряш ;)

Редактирано от Yves
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За общо регистрираните не мога да говоря, но при активно пишещите разликата в двата лагера е поне на половина. Можеш да си сигурен :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.