eXile Отговорено Април 25, 2006 Share Отговорено Април 25, 2006 ПиЯнист е диагноза Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aiel Отговорено Април 25, 2006 Share Отговорено Април 25, 2006 (Редактирано) Да си клавирист поне си има едно предимство - Aiel е от твойта порода Кое е от мойта порода?? Или аз съм от нечия порода Aaaaaaa ...Аз съм от твойта порода! Вие ще видите като се съберем Не ви заплашвам - обещавам ви!^-^ -> И аз съм пиЯнистка - макар да свиря малко на пиано Виж днес даже научих Болшои Валс на Софиянеца (Шопен) Откакто Еxile ми каза че след класиката Бодом са приспивни песнички рекох да се стегна малко :green: :green: Редактирано Април 25, 2006 от Aiel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MasterOfDisaster Отговорено Октомври 4, 2007 Share Отговорено Октомври 4, 2007 Баце не може да си по преебан от басиста и барабаниста ,квото ще да става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FlipperXP Отговорено Октомври 4, 2007 Share Отговорено Октомври 4, 2007 Абе седя си тая вечер, изчетох всички постове и си се смях на глас, сам в стаята . Незнам какви са ви тия клавири 15-20 кила, явно са от по-хубавите. Мойто скромно нещице за 600 лв. едно Casio свиря много на него и съм му "изсмукал" всички функции на макс и засега съм добре, макар че вече ще ми трябва нещо по-кадърно, нещо с пич бендер и флопи, че народно без пич, като дърво без корен иначе имам състейн, ама педалче нямам и не ми се дават 40 кинта за такова . Свирил съм пиян на клавира, даже бих казал че по-добре става особено импровизацийките.... малииииии Абе я наздраве и от мен..... иии.... тряя някой път да се съберем съфорумниците на по бира, а ако има някъде и къде да посвирим, да покаже кой квот може,.... по-велико от това няма да има. Айде лека !!! П.П. Освен с фъстъци и семки, може и с натрошени солетки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Октомври 8, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 8, 2007 Баце не може да си по преебан от басиста и барабаниста ,квото ще да става. Всъщност по преебан си . Единия - всеки иска да му свири на инструмента, уж е най-здравия в бандата и е най атрактивен. Инструмента му е право пропорционален на цена с твоя, и като расте като качество, расте и на размер... за разлика от твоя... А басиста просто не мрази инструмента си . Да си чувал басист да се оплаква че е басист? Най-много да го чуеш да мрънка относно вицовете за басисти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Ноември 14, 2007 Share Отговорено Ноември 14, 2007 (Редактирано) Хахаха - все ще се намери някоя жEна, която да упонира...! Така си е - съгласен съм, но за клубните банди (то там се правят бленди за да прилича на оригинала и т.н.) Но има стилове, в които пианото е фундамент! Са ше спориме ли кво? п.п. абе аз знам, че басистите са неуспели китаристи хахаха Редактирано Ноември 14, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts