bluelemon Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Ами понеже съвсем случайно ми попадна едно захранване от МО (магнитно оптично устройство) и реших да си сглобя захранване на 9 и 12V. Предполагам че като става въпрос за МО е добре филтрирано и стабилизирано. Има 5 и 12V, слот за LED и вентилатор. Моднах една кутия от PC захранване и бутнах вътре старото ми 9V захранване (филтрирано и стабилизирано по на nikifena схемата) и това 12V - товото. Ефекта който бачка и на 12V много по - гот звукна. Една идея повече компресия и доста по изчистен драйв. Учудих се че като включих всичко освен шума от усилвателя не се чуваше нищо друго. А преди имаше някакви шумове и от ефектите. Не знам поради какви причини, но съм вери хепи. Ей го дей. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Цитирай
L.K. Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 За да не си доволен от старото захранване е имало причина. Подреди паяжината и може да получиш още по-добър резултат. Успех! Цитирай
Valeri_pj Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Взе ми думата от устата.В момента изглежда както се изрази един мой началник като радио на Телефункен,нарочно разбъркано за да не му се разбере схемата Между другото нямаше ли да се хване и в по малка кутия,в смисъл по плоска? Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 21, 2011 Автор Отговорено Февруари 21, 2011 Ами възможно е да не съм имал добра маса на старото захранване. Със сигирно нямаше и заземяване, а тук има. Не знам до колко оказва влияние. Иначе щеше да влезе и в по малка кутия, но тази ми беше налична. Паяжината съм я поподредил малко преди да затворя кутията, с няколко свински опашлета. Цитирай
Recommended Posts