Jump to content
Българският форум за музиканти

Начинаещ китарист


Sefyu

Recommended Posts

От доста време се увличам по рок музиката,но все отлагам във времето да си купя ел.китара и да почна да се уча,този път съм решил да бъда сериозен.Интересуват ме само ел.китари,а не бас т.е. фен съм на соло изпълненията.Бих искал ако може да ме насочите към някои китари и усилватели,защото не съм много компетентен в тази област.Аз съм си харесал http://mmg-music.com/content/ibanez-grx40ju и бих искал мнението ви за тази китара,но също така съм отворен към всякакви предложения,защото,както казах, съм нов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

до около две минути ще бъдеш наруган от половината форум, а след още толкова темата ти ще е затворена

използвай търсачката, разгледай инфомационната тема, пинната най-горе в раздела, и последните десет страници в същия

 

поздрави

 

\/

Редактирано от checho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да нов си, не си свикнал с политиката на форума. Сега някой ще те нахрани, че има един куп такива теми, които не си изчел, и че каквато и китара да вземеш щом ще ти е първа ще и свикнеш. Ще те посъветват да я избереш по цвят и форма съответно като на любимите ти изпълнители. Щом си си избрал вече модел и си заделил пари за ПЪРВА китара нямаш нужда от мненията на по-знаещите от форума просто вземи тази, която ти допада а след време ако се задълбочиш и откриеш кусурите на тази китара ще знаеш какво търсиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за това.Имам само още 1 въпрос.Аз съм левичар,гледам че има left handed guitars,та се чудя задължително ли е да си взема такава или няма чак такова значение.Мерси ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочети ме!

 

П.П. : Има значение лява и дясна ... зависи каква ти е резбата (извинявай не се сдържах :hysterical: ), но на каквато си свикнал на такава продължавай :)

 

Поздрави!

Герги

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.