Sefyu Публикувано Февруари 17, 2011 Публикувано Февруари 17, 2011 От доста време се увличам по рок музиката,но все отлагам във времето да си купя ел.китара и да почна да се уча,този път съм решил да бъда сериозен.Интересуват ме само ел.китари,а не бас т.е. фен съм на соло изпълненията.Бих искал ако може да ме насочите към някои китари и усилватели,защото не съм много компетентен в тази област.Аз съм си харесал http://mmg-music.com/content/ibanez-grx40ju и бих искал мнението ви за тази китара,но също така съм отворен към всякакви предложения,защото,както казах, съм нов.
checho Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 (Редактирано) до около две минути ще бъдеш наруган от половината форум, а след още толкова темата ти ще е затворена използвай търсачката, разгледай инфомационната тема, пинната най-горе в раздела, и последните десет страници в същия поздрави \/ Редактирано Февруари 17, 2011 от checho
Pavlin_sv Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 Да нов си, не си свикнал с политиката на форума. Сега някой ще те нахрани, че има един куп такива теми, които не си изчел, и че каквато и китара да вземеш щом ще ти е първа ще и свикнеш. Ще те посъветват да я избереш по цвят и форма съответно като на любимите ти изпълнители. Щом си си избрал вече модел и си заделил пари за ПЪРВА китара нямаш нужда от мненията на по-знаещите от форума просто вземи тази, която ти допада а след време ако се задълбочиш и откриеш кусурите на тази китара ще знаеш какво търсиш.
Sefyu Отговорено Февруари 18, 2011 Автор Отговорено Февруари 18, 2011 Извинявам се за това.Имам само още 1 въпрос.Аз съм левичар,гледам че има left handed guitars,та се чудя задължително ли е да си взема такава или няма чак такова значение.Мерси !
Георги Тотев Отговорено Февруари 18, 2011 Отговорено Февруари 18, 2011 (Редактирано) Прочети ме! П.П. : Има значение лява и дясна ... зависи каква ти е резбата (извинявай не се сдържах ), но на каквато си свикнал на такава продължавай Поздрави! Герги Редактирано Февруари 18, 2011 от Георги Тотев
Recommended Posts