Redefine Публикувано Февруари 16, 2011 Публикувано Февруари 16, 2011 Здравейте, от днес съм притежател на Seymour Duncan STK-S4 за нек позиция. Нуждая се от малко помощ при подмяната му със стария (обикновен сингъл койл). Въпроса ми е следният: От адаптера излизат 4 жички: White, Black, Red и Drain. Доколкото знам има възмовност за свързване като се сплитнат 2те намотки за по-автентичен сингъл звук. В моя случай искам да го свържа само като hum-bucker и не разбирам кои жици трябва да свържа заедно. Китарата ми нямa volume-потенциометър, а само 3-степенен (Gibson-ски) суич, DiMarzio hum-bucker на бридж позиция и съответно Seymour Duncan STK-S4 за нек. И тъй като с адаптера вървят схеми за свързване на при Strat (3 адаптера, 5степенен суич, 1 volume и 2 tone-контрола) се обръщам към вас. Който може - да помага. Благодаря предварително! Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 червено и бяло се запояват заедно и остават така. Скрий ги с термошлаух или изолирбанд. В зависимост от това в каква фаза са останалите адаптери, трябва да нагласиш и този да е в същата фаза. Най-вероятно другите са ти с нормална фаза, тоест черна жица ти е изход, зелена + тел са ти маса. Ако другите адаптери са с обърната фаза, то зелена ти става изход, а черна + тел е маса. Прочети темата за разгадаване на изводите на адаптери в този раздел. Тя седи най-отгоре. Цитирай
Recommended Posts