tedy862 Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Здравейте, гледайте първият клип на група Bee In The Bonnet! Песента е "Stuck" и е една от новите шест песни, на които също предстои издаване! http://www.youtube.com/watch?v=HFywv1JrCgU, тук гледайте клипа http://www.myspace.com/beeinthebonnet, тук можете да чуете и останалите 11 песни Enjoy! Smiles and bees! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 (Редактирано) Парчетата ми харесаха, само че... защо е толкова назад вокала? Редактирано Февруари 16, 2011 от CorvusCorax Цитирай
tedy862 Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 Благодарим ви, че гледате, слушате и давате вашите коментари! Относно това защо вокала не е по-силен: смесването и миксирането е направено по този начин, тъй като групата се стреми към такъв тип звучене. Повечето български групи предпочитат другият вариант, в който вокалите взимат превез над останалите инструменти, но ние смятаме, че всичко трябва да е балансирано по този начин(не че ние сме го измислили, разбира се)). Благодарим за въпроса! )) Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Повечето български групи предпочитат другият вариант, в който вокалите взимат превез над останалите инструменти, но ние смятаме, че всичко трябва да е балансирано по този начин(не че ние сме го измислили, разбира се)). Не само българските групи го предпочитат и според мен има защо. С Марто ли сте ги правили? 1 Цитирай
tedy862 Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 Мартин (група Силует) записва барабаните в проекта, също така прави смесването и миксирането на песните! Цитирай
Demetrii Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Не си личи вокалите да са назад. Това да не е естрада все пак Поздравления за песните. Особено за Don't make me waiting. Поздрави и на Марто. Цитирай
tedy862 Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 Именно от българската естрада сме се стремили да избягаме, благодря за мнението Demetrii! )) Цитирай
paranoize Отговорено Февруари 18, 2011 Отговорено Февруари 18, 2011 много е добро. И аз мисля, че вокалите са малко назад. Цитирай
trendkiller Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 (Редактирано) Страхотни парчета! И клип. Well done! edit: Има ли шанс някой от 3-мата band members да си обръсне гадното катинарче? А да, "Don't Make Me Waiting" не става - "Don't Keep Me Waiting" или "Don't Make Me Wait". Редактирано Февруари 19, 2011 от trendkiller 1 Цитирай
tedy862 Отговорено Февруари 19, 2011 Автор Отговорено Февруари 19, 2011 Продължавам с моето "благодаря" към всички за коментарите!!! Относно фразата : "Don't make waiting", консултирана е с доста хора(не само българи) и няма проблеми, въпреки че е малко странно! Относно "гадните катинарчета": обещавам да предам посланието, за резултата мога да споделя след това! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Е, то като всяко друго нещо зависи и какви са познанията на "консултантите" и доколко може да бъдат "забаламосани" от фразата да не слушат за смисъла на това, което се пее Проблем има-граматически, но не е нужно да е проблем-просто в това парче(а и други ваши) текстът остава назад, запомнящото се е вокалната линия, която много ти пасва. Цитирай
tedy862 Отговорено Февруари 19, 2011 Автор Отговорено Февруари 19, 2011 Всички текстове принадлежат на истински емоции (въпреки че не са изразени по най - буквалния начин) и носят определени послания! Гарантирам, че е така, тъй като аз съм авторът на всеки един от тях. Много се равам, че вокалната линия ти допада! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Не се съмнявам, че ти като автор си наясно с посланията на текстовете Аз коментирах това, че във връзка със специфичните за стила композиране, аранжиране (и не на последно място избора ви да миксирате така), както и начина, по който слушателите възприемат този тип музика посланията на текстовете ви остават назад за сметка на усещането, което остава от вокалната линия, особеностите на вокала и избора на инструменти/ефекти. Цитирай
Recommended Posts