alexthegreat Публикувано Април 3, 2006 Публикувано Април 3, 2006 http://svetulko.hit.bg/My_Music/A1_Rave_Rh...Guitars_1_0.mp3 ето едно нещо, което "сътворих" тези дни след шофиране в "Need For Speed: Most Wanted" .....нещо като рейв ли е не знам точно ... Може да си кажете мнението..много монотонно ли е, не е ли ...такива работи. (виждам и грешки при свирнята...леки разминавания) Внимание! Баса е доста силен. Това е направено умишлено...парчето е за слушане в кола с яки суббуферни колони, с които автомобилът да подскача при всеки удар на баса Мисля да му добавя електронни звуци разни. Китарите са само през Guitar Rig 2. Цитирай
f1_sound Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 На мен лично ми харесва Обаче ако може китарата да звучи малко по силно и по твърдо И баса може още да поеме определено, аз пробвах и да ти кажа има на къде още да се напомпи Това е мое мнение иначе идеята ти е готина Цитирай
stratocaster Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 много шофьорско е бравос! много готина работа според мен още малко разни електронни звукчета не биха навредили все пак трябва да е модерно нали Цитирай
cfqtka Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 мм много ми харесва само аз ли усещам някакви наченки на индъстриал Цитирай
Recommended Posts