Jump to content
Българският форум за музиканти

Акустична китарка


Icarus

Recommended Posts

Здравейте! Напоследък много си мисля да се отърва от всички "жици" из нас и да си купя нещо да се позарадвам. Искам да ви помоля да ми предложите някаква свястна акустична китара с пиезо електроника, поне 20 прага и изрязана. Търся съвет, защото от акустични китари малко съм се интересувал, пък от такива с пиезо въобще. А, да, бюджета.. :rolleyes: Както винаги, ограничен. До 300 лв (макар че може и нагоре. Малко нагоре.)

Редактирано от Icarus
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук в Пловдив видях Фендер, изрязан и с 20 (може и повече да са били) прагчета, пиезо или даже и по-добра електроника за ~320 лв... А иначе има и много доволни Stagg-ове, лично съм ги пробвал, изрязани, чернички (и не само), с пиезо като най-скъпата беше 240 лв. Друг е въпросът, че е тук в Пловдив...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм в Пловдив в кой магазин? Там съм ходил само в този, който е в центъра, а съм чувал, че не е само той в целия град :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То те не са кой-знае колко... в момента се сещам и за АйДжиЕс-а (шибан кирилизатор!!!!!), който се намира близо до Джумаята. И за дупката на Иван Вазов де, ама тя не се брои май-май :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм в Пловдив в кой магазин? Там съм ходил само в този, който е в центъра, а съм чувал, че не е само той в целия град :)

Ами точно за този на центъра (в сградата на филхармонията) имах предвид. Иначе не е само той, но като че ли в него се продават най-хубавите и качествени работи, защото магазинът е на китариста на Бели-Зелени-Червени, който поне си разбира от работата. В IGS също има хубави работи, напоследък забелязах, че са докарали доста нови акустични китари, но не съм ги разглеждал обстойно, само през решетката отвън :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица пробвах един елакустичен фендер

в xxxx мисля че беше 270 лв.

черен кътнат отдолу... мяза ми че такова търсиш

на мен ми ареса мъ яз не разбирам много..

огледай повечко магазине :)

успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не пускам нова тема да попитам тук, значи, и аз искам да си взема някаква акустична китара. Електроника неми трябва, свиря си за удоволствие и няма нужда да давам 100-200 лева отгоре. Предпочитам добра китара с добра акустика. Та исках да питам, тук някой беше споменал за 7 струнен Ibanez акустичен. Има ли такова животно, колко пари струва и от каде може да се намери :cheers: А, и също, какво мислите за акустичните ямахи, които се продават тука у наща рОдина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Конкретно за акустичните "Yamaha" ,които се предлагат у нас имам много приятно впечатление.Хубави китари са за цената си в диапазона между 250 и 350лв.Това са по-достъпните модели,ако финансите не са проблем - знаеш какво да правиш,има и по-високи серии. :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако за акустична кихаш 270 кинта и си купуваш един СТАГ с пиезо и си свириш с кеф...много удобни китарки...като не са озвучени са малко глухи но иначе са ОК като ги бучнеш в усилвател

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.