Icarus Публикувано Април 3, 2006 Публикувано Април 3, 2006 (Редактирано) Здравейте! Напоследък много си мисля да се отърва от всички "жици" из нас и да си купя нещо да се позарадвам. Искам да ви помоля да ми предложите някаква свястна акустична китара с пиезо електроника, поне 20 прага и изрязана. Търся съвет, защото от акустични китари малко съм се интересувал, пък от такива с пиезо въобще. А, да, бюджета.. Както винаги, ограничен. До 300 лв (макар че може и нагоре. Малко нагоре.) Редактирано Април 3, 2006 от Icarus Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 В xxxx има нелоши фендер акустични котарки. Отиди да ги чуеш. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Тук в Пловдив видях Фендер, изрязан и с 20 (може и повече да са били) прагчета, пиезо или даже и по-добра електроника за ~320 лв... А иначе има и много доволни Stagg-ове, лично съм ги пробвал, изрязани, чернички (и не само), с пиезо като най-скъпата беше 240 лв. Друг е въпросът, че е тук в Пловдив... Цитирай
Icarus Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Хм в Пловдив в кой магазин? Там съм ходил само в този, който е в центъра, а съм чувал, че не е само той в целия град Цитирай
Niilo Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 То те не са кой-знае колко... в момента се сещам и за АйДжиЕс-а (шибан кирилизатор!!!!!), който се намира близо до Джумаята. И за дупката на Иван Вазов де, ама тя не се брои май-май Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Хм в Пловдив в кой магазин? Там съм ходил само в този, който е в центъра, а съм чувал, че не е само той в целия град Ами точно за този на центъра (в сградата на филхармонията) имах предвид. Иначе не е само той, но като че ли в него се продават най-хубавите и качествени работи, защото магазинът е на китариста на Бели-Зелени-Червени, който поне си разбира от работата. В IGS също има хубави работи, напоследък забелязах, че са докарали доста нови акустични китари, но не съм ги разглеждал обстойно, само през решетката отвън Цитирай
drizzt Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Миналата седмица пробвах един елакустичен фендер в xxxx мисля че беше 270 лв. черен кътнат отдолу... мяза ми че такова търсиш на мен ми ареса мъ яз не разбирам много.. огледай повечко магазине успех Цитирай
Elmo Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 За да не пускам нова тема да попитам тук, значи, и аз искам да си взема някаква акустична китара. Електроника неми трябва, свиря си за удоволствие и няма нужда да давам 100-200 лева отгоре. Предпочитам добра китара с добра акустика. Та исках да питам, тук някой беше споменал за 7 струнен Ibanez акустичен. Има ли такова животно, колко пари струва и от каде може да се намери А, и също, какво мислите за акустичните ямахи, които се продават тука у наща рОдина. Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Конкретно за акустичните "Yamaha" ,които се предлагат у нас имам много приятно впечатление.Хубави китари са за цената си в диапазона между 250 и 350лв.Това са по-достъпните модели,ако финансите не са проблем - знаеш какво да правиш,има и по-високи серии. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 ако за акустична кихаш 270 кинта и си купуваш един СТАГ с пиезо и си свириш с кеф...много удобни китарки...като не са озвучени са малко глухи но иначе са ОК като ги бучнеш в усилвател Цитирай
Recommended Posts